Ne Kadar Haberleri

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 20:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak bütünleşik sistem ile yapılan para yardımları Valilik ve Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca yapılmaktadır. Bu anlamda Bozova Kaymakamlığı para yardımı başvurusu, Bozova SYDV Para Yardımı, Bozova internetten para yardımı başvuruları araştırılan konular olmaktadır.

Bozova Yardım Vakfı İnternetten Yardım Başvurusu

Para ihtiyacı olan vatandaşlar Bozova Kaymakamlığı bünyesinde bulunan SYD Vakfına para yardımı başvurusu yapabilir. Bunun yanında para yardımına başvuruda diğer bir adres internet ile e-devlet olmaktadır. E-devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra buradan farklı kalemlerde yapılan yardımlara başvurulmaktadır.

Kaymakamlıklarda kurulan Mütevelli Heyetleri başvuruları inceledikten sonra yardıma muhtaç olması halinde kişilere para yardımı yapmaktadır. Bu anlamda en önemli husus muhtaçlık sınırıdır. Hanede yaşayan kişilerin aylık geliri bu sınır altında olması gerekir. Böylelikle para yardımı alınmaktadır.

Bozova Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Bozova Kaymakamlığınca yapacağınız başvuru sonrası farklı kalemlerde yardımlar yapılır. Böylelikle yapılan nakdi yardım kalemleri şu şekildedir.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Muhtaçlık sınırı altında hane geliri olan kişiler başvuru yaptıktan sonra Mütevelli heyetinin onayı ile yardımı alabilmektedir. Yapılan yardımlar kişiye SMS ile bildirilir. Öncelikli olarak para yardımı internetten başvuru adresi Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfasındadır. Buradan iletişim bilgilerinizi girdikten sonra kaydet butonu ile yardım başvurusu yapılmış olur. Ayrıca yardım başvurusu ve diğer hususlarda 0 414 711 5005 numaralı hattan bilgi alabilirsiniz.

Not: Sayfamız sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yardımlarda muhatabınız Kaymakamlıklar ve SYDV’ler olmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER