Ne Kadar Haberleri

Karaköprü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı İnternetten Para Yardımı Başvurusu

Karaköprü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı İnternetten Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 21:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com –  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara farklı kalemlerde ihtiyaca binaen para yardımı yapmaktadır. Yardımın yapılmasında ise Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları öncülük etmektedir. Karaköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı internetten para yardımı başvurusu nasıl yapılır? Karaköprü SYDV internetten para yardımı gibi hususlar bu anlamda çok araştırılmaktadır.

Karaköprü Yardım Vakfı İnternetten Yardım Başvurusu

Karaköprü SYDV ile Mütevelli Heyeti Başkanı Kaymakam’dır. Gerekli görüldüğü zamanlarda ve haftada en az bir kez toplanan heyet yardım başvurularını incelemeye alır ve gerekli gördüğü vatandaşlara para yardımını yapar. Bu aşamada bir kez olmak üzere ve aylık düzenli olarak yardımlar söz konusudur. Burada en önemli husus yardımı alabilme hakkına sahip olmaktadır.

İnternetten para yardımı başvurusu e-devlet sayfası üzerinden yapılmaktadır. E-devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra en önemli husus iletişim bilgilerinizi doğru girmek olmalıdır.

Karaköprü Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Karaköprü Kaymakamlığı internetten para yardımları düzenli ve bir defaya mahsusu olarak yapılır. Karaköprü Kaymakamlığı para yardım kalemleri şu şekilde listelenmektedir.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Para yardımları nakdi olarak ihtiyacı olan vatandaşlara yapılmaktadır. Yardım yapılabilmesinde kriter kişinin SGK kaydının olmaması ve hanedeki kişi başı aylık gelir tutarının muhtaçlık sınırı altında olmasıdır. Güncel olarak bu rakam 1833 TL’dir. Ancak Ocak aylarında asgari ücret ile değişmektedir. Asgari ücreti 1/3 oranı muhtaçlık sınırının formülü olmaktadır. Böylelikle e-devlet internetten para yardımı başvurusu adresi Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfası olmaktadır.

Karaköprü SYDV para yardımı başvurusu ve diğer hususlarda ayrıca 0 414 315 28 70 numaralı hattan bilgi alabilirsiniz.

Not: Sayfamız sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yardımlarda muhatabınız Kaymakamlıklar ve SYDV’ler olmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER