Ne Kadar Haberleri

En İyi En Uygun Tuvalet Kağıdı Hangisi

En İyi En Uygun Tuvalet Kağıdı Hangisi
Bu haber 17 Ocak 2022 - 10:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İhtiyacınız olan aradığınız en iyi en uygun tuvalet kağıdı anlayışı aslında kişiden kişiye değişiyor. Kaç katlı olduğu, yumuşak dokusu ve en önemlisi de fiyatı ile tuvalet kağıtları hakkında bilgi vermek istedik.

Pandemi sonrası yüksek enflasyon ile fiyatı artan tuvalet kağıdı en iyi hangisi sorusunun yanıtını bulmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede vatandaşlar fiyat ve diğer hususlar açısından tuvalet kağıdı alırken en iyisini bulmak için araştırma yapma yoluna gidiyor. Bunlardan birisi de deneme ve yanılma yöntemi.

En İyi Tuvalet Kağıdı

  • Aile
  • Papia
  • Selpak
  • Tek basina
  • Maylo
  • teno
  • Komili

Bunlarla birlikte Türkiye’de satışa konu edilen en iyi en uygun tuvalet kağıdı ve özellikleri şu şekilde;

Familia Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

2 ve 3 katlı olarak satılan Familia son yıllarda önemli bir marka haline geldi. Kağıdın yumuşaklığı ve pamuksu dokusu ile tüketici tarafından tercih ediliyor. Bunun yanında antialerjik olarak cilde zarar vermiyor. Suda çözülme özelliği ile tıkanmaları önlüyor. Kokulu ve kokusuz olarak satılıyor.

Papia Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

Cildinize hak ettiği değeri verin parolası markanın önüne çıkmış durumda. Kokulu ve kokusuz tuvalet kağıdının 2-3 katlı farklı ürünleri mevcut. Cilde zarar vermemesi açısından dermatolojik olarak testide yapılıyor.

Selpak Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

Eczacıbaşı’nın yıllara meydan okuyan kalitesi haline gelmiş en iyi en uygun tuvalet kağıdı Selpak çok yumuşak ve çok dayanıklı tuvalet kağıtları üretmeye devam ediyor. Ürününde fil kadar yumuşak açıklaması neredeyse karşılığını buluyor. 3 katlı ve kalın kağıtların satışı ile kullanımı da uzun ömürlü.

Solo Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

Uzun yıllar marka olarak banyo ve tuvaletlerde kendisine yer bulan Solo diğer ürünlere göre daha fazla kalınlaştırılmış. Bu sebeple biraz pahalı gelebilir. Ancak yapılan kampanyalar fiyatını cazip kılıyor. En Uygun Tuvalet Kağıtları arasında gösteriliyor.

Maylo Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

Son yıllarda tüketim hayatımıza giren Maylo 2-3 katlı olarak satılıyor. Yapılan kampanyalarda 3 katlı olanların 2 katlı fiyatına satıldığı belirtiliyor. Bu aşamada alacağınız paketler 8,12,24,36 lı gibi toplu alımlarda fiyat daha aşağılara inebiliyor.

Teno Tuvalet Kağıdı

en iyi en uygun tuvalet kağıdı

Fiyat açısından en iyilerinden birisi diyebiliriz. Bir çok markette satışı yok. Bu sebeple fiyat ile en uygun olması açısından internetten alım tercih edilebilir.

Komili Tuvalet Kağıdı

Zeytinyağı markası olarak ün yapmış olan Komili tuvalet kağıtlarında da zirve yaptı. Üretimi için kağıtlarda viscosoft teknoloji ile markalaştı. Hijyen açısından atılan adımlarla el değmeden üretilen komili tuvalet kağıtların da su çözünülürlüğü de yüksek tutulmuş.

Piyasada satılan tuvalet kağıdı markaları genel itibarda satışa konu olan yerin özelliğine ve anlaşmalarına göre sınırlı tutuluyor. Bu sebeple alışveriş yapılan yerdeki özellikle fiyat açısından en iyisi olduğunu düşündüğümüz markaları alma yoluna gidiyoruz. Aslında ilk özelliklerden birisi kağıdın sudan çözülme oranının yüksek olmasıdır. Çünkü özellikle toplu kullanım yerlerinden tuvaletlere atılan kağıtların su giderlerini tıkadığı bilinmektedir. Bu sebeple çözülme hızının yüksek ve suda çözülebilir olması gerekir.

Tuvalet Kağıtlarının yapılışı

Tuvalet kağıtlarının yapımında su ile birlikte selülozün hamur haline gelmesi ile beyaz olması için içine beyaz boya katılır. Bir anlamda selülozden kağıdın üretildiği söylenebilir. Kişiler suya dayanıklı olmasını arar ancak doğamız açısından suda erimesi önem arz eder.

Nekadarhaber.com olarak sizlere en iyi bilgiler ile En Uygunları hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER