Ne Kadar Haberleri

Manav Tezgahlarının Önemi

Manav Tezgahlarının Önemi
Bu haber 07 Eylül 2022 - 22:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyük zincir marketler başta olmak üzere bakkal, market ve manavların en büyük ihtiyacı sebze ve meyvelerin satışı için sergilenmesidir. Bu sergi ile teşhirin yapılmasında ise en önemli husus reyonlar ve tezgâhlar olmaktadır. Manav tezgahları ile reyonu bu aşamada işletmenin misyon ve vizyonu ile şekillenen yerlerdir. Özellikle zincir marketler bir bakıma aynı tarz reyonlar ile kendisini göstermek zorundadır.

Türkiye’de manav tezgahları  ile manav reyonlarına yön veren işletmeler tasarımları ile göz doldurmaktadır. Bu anlamda özellikle Enes Dizayn Market ve Manav tasarımları ile sektöre yön veren tasarımlara sahiptir. Bu haliyle işletmenize değer katan ürünler tasarımda uzman personellerin yanı sıra büyük deneyime sahip ellerde şekillenir. Bu haliyle üretilen tezgâhlar sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre sağlıklı kalmasında yardımcı olmaktadır. Özelikle hava alan ahşap tezgâhların üretiminde önemli bir Pazar payına sahiptir.

İşletmeye Özel Manav Tezgahı

İşletmenin vizyonuna uygun olarak bulunduğu fiziki ortama bağlı olarak tasarlanan manav reyonları ayrıca pratik kullanım imkânı sağlamaktadır. İstediğiniz renk ve ebatların ortaya çıkarılmasında keşifler önem taşır. Bu anlamda sizlere ücretsiz keşifler sunan şirket yüzlerce referansı ile ihtiyacınız olan sebze ve meyveleriniz için tezgâhlar üretmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen tezgâhlar uzun yıllar kullanım ömrüne sahiptir. Böylelikle ihtiyacınız olan tüm kriterleri taşıyan manav reyonları tek bir çatıda toplanmaktadır. Tek, iki ve üç katlı olarak yapılan manav reyonları ayrıca çift katlı ortak orta gondol olarak tasarlanıp üretilmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER