Ne Kadar Haberleri

Akşam 18:00’den Sonra Ek İş Fırsatları Antalya

Akşam 18:00’den Sonra Ek İş Fırsatları Antalya
Bu haber 26 Ocak 2022 - 20:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ekonomik parametlere kişilerin standart işi dışında ek işler yapmasına sebep oluyor. Genel olarak kişi çalıştığı işin dışında başka işte çalışma talebinde bulunuyor. Bu aşamada özellikle akşam 18:00 den sonra ek iş fırsatları Antalya arayışlardan birisi oluyor.

Antalya’da Akşam Saatlerinde Ek İş İlanları

Antalya turizm açısından önemli iş fırsatları sunuyor. Ancak bu dönemsel olarak olabilen bir husus. Özellikle yaz mevsiminde otellerde ve restoran ile çay bahçelerinde işçi arayışları sıklıkla olanlardan. Maddi açıdan daha rahat yaşamak ve borçlarını ödeyebilmek için kişiler günümüzde birden fazla işte çalışmak zorunda kalıyor. EV hanımları evde ek işler yapma arayışında. Bu sebeple ek iş ilanları arama motorlarında yazılıyor. Güncel ilanlara ulaşmak zor. Bu aşamada en güvenilir iki site karşımıza çıkıyor.

İŞKUR İş İlanları Sayfası İlk Adresiniz

Ek iş ve evde iş ilanları arayışında ilk adresimiz İŞKUR. Sebebi ise internette işverenlerin sürekli ilanda bulunması. Sürecini bitiren ilanlarda kaldırılıyor. İş arayan kişilerin ilk adresi olan işçi bulma kurumu e-şube sayesinde kişilerin ihtiyacı olan ek işler, evde paketleme gibi ev hanımlarının aradığı tüm işlerin ana adresi. Üyelik ile birlikte burada aradığınız her bilgiye ulaşmak mümkün oluyor.

ek iş fırsatları antalya

Kayıt yaptıktan sonra size uygun iş gelmesi halinde de sizin talebinizde bulunan iletişim kanalı ile İŞKUR size bilgi veriyor. En doğru yol SMS. Bu aşamada telefon numaranıza aradığınız tarzda iş imkanı geldiğinde uyarı alıyorsunuz.

İŞKUR e-şube paketleme işi olmak üzere akşam 18:00 den sonra iş arayanlar, ek iş yapma talebinde olanlar ve diğer iş imkanlarının ilanında ana adres konumunda bulunuyor. Bu imkanları değerlendirmekte fayda olduğunu söylemek doğru olur.

Sahibinden Size Uygun Olabilir

Diğer bir yolda ücretle ve süreli ilan yayınlayan sahibinden.com sitesi. Burada da sizin ihtiyacınıza göre iş ilanını yayınlanması pek muhtemel. Önemli olan burada yayınlananlarında güncel ilanlar içinde olduğu. Size de iletişime geçip işverenle anlaşmak kalıyor.

Maddi açıdan zor durumda olan kişilerin ek iş yapmak için önünde bir çok fırsatı olabilir. Bina temizliği, hasta bakıcılığı, köpek gibi hayvan bakıcılığı, part time garsonluk, taksi şoförlüğü gibi aklınıza gelebilecek onlarca ek iş akşam 18 den sonra Antalya’da yapma olanaklarınız mevcut.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER