Ne Kadar Haberleri

BİM Un Fiyatları Ne Kadar Oldu (Nisan 2022)

BİM Un Fiyatları Ne Kadar Oldu (Nisan 2022)
Bu haber 26 Mart 2022 - 11:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Sürekli artış gösteren fiyatlar sonrası ihtiyacı olan kişiler en uygun fiyatlara ürün aldıkları BİM Un Fiyatları arayışında oluyor. İşte sizlere son haliyle merak ettiğiniz güncel un fiyatları…

Ülkenin neresindeyse her sokağında kendisine bir yer edinen marketlerin başında gelen BİM Efsane ve Meram Marka unları güncel olarak satıyor. Farklı dönemlerde de marka değişikliği olmuş olsa da güncel olarak BİM un fiyatları şu şekilde;

  • BİM Efsane Un 2 Kg 20,90 TL
  • BİM Efsane Un 10 kg 66 TL
  • BİM Efsane 5 Kg Un 42,90 TL
  • BİM Meram 10 Kg un 83,50 TL

Nisan Ayında BİM Un Fiyatları

Nisan ay’ına girmemiz ile birlikte merak edilenlerden biri de sürekli artışlar ile BİM un fiyatlarının Nisan ay’ında ne kadara satılacağı oldu. Sürekli artışlar nedeniyle un fiyatlarını takip edemeyen tüketiciler sürekli artması nedeniyle un ne kadar oldu sorusunu soruyor. Alacağınız unun miktarı arttıkça ödeyeceğiniz tutarda düşüyor.

1 KG Un Fiyatı BİM

Un fiyatları marketlerde farklı olarak satılıyor. Bunun nedeni marketin alım aşamasında yaptığı anlaşmalara bağlı olarak yapılırken artan fiyatlarda etiketlere yansıtılıyor. 1 Kg un kimseye yetmeyeceği için büyük paket alımı yapılsa da sorgulardan biri BİM 1 kg un fiyatı ne kadar sorusu. Bim marketlerinde 1 kg un satış fiyatı 10 TL olarak yapılıyor.

bim un fiyatları

Bim Un Fiyatları

BİM 10 KG Un Ne Kadar?

Bim mağazalarında en çok satılan un 10 kg paketler halinde oluyor. Bu sebeple araştırılan konulardan iri de 10 kg toplu paket unun satış fiyatı oluyor. Güncel rakamlar ile BİM mağazalarında 10 kg un paketi 66 liradan satılıyor.

BİM 5 Kg Un Ne Kadar?

5 Kg un almak isteyenler BİM mağazalarında paketini 39 TL ödeyerek alabiliyor. Fiyatlarda güncellemeler olmasına rağmen henüz 5 kilo gramlık un fiyatlarının satışında fiyat artışı yaşanmamış durumda.

Bim un fiyatları güncel olarak marketlerde satılan etiketler araştırılarak yayınlanmaktadır. Burada anlık olarak değişecek fiyatlarda söz konusu olabilir. Bu sebeple alım öncesi araştırmak gerekecektir. Fiyat ile ödeme açısından mağdur olmamak için mağazanın kendi sitesi üzerinden de araştıra yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER