Ne Kadar Haberleri

EXXEN Bireysel Ticari Üyelik Almak Kaç Lira Ne Kadar?

EXXEN Bireysel Ticari Üyelik Almak Kaç Lira Ne Kadar?
Bu haber 06 Ocak 2022 - 6:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kafesi, Restoranı, Kahvehanesi olan kişiler maçlardan kazanç sağlamak için yayıncı kuruluşlardan ticari üyelikler satın almak istiyor. Bireysel üyeliklere nazaran daha pahalı aldıkları üyelik maç severleri de işyerine çekiyor. Son aşamada Şampiyonlar Ligi ve UEFA maçlarının yayınını veren Exxen bireysel ticari üyelik fiyatı ne kadar sorusu da arananlardan.

Exxen Yıllık Ticari Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Ticari işletmeler bu üyeliğin ücretini yayınlayacakları televizyon sayısına göre ödeme yapıyor. Yani iş yerinde birden fazla ekrandan maçları vermeleri mümkün. Böyle olursa da cihaz sayısına göre daha fazla ödeme yapıyorlar. Ticari olarak katılım sağlayan firmalar tek cihaza 299 TL, üç cihaza 649 TL ve 5 cihaza da aylık 949 TL ödeme yapıyor. Yıllık bazda aldığınızda da bu rakamları 12 ile çarpmanız yeterli oluyor.

  • 1 Cihaz 12 Aylık 3588 TL
  • 3 Cihaz 12 Aylık 7.788 TL
  • 5 Cihaz 12 Aylık 11.388 TL

Exxen Bireysel Üyelik Ücreti Ne Kadar?

exxen

Bireysel olarak üyelik almakta mümkün. Tüketiciler evinde, arabasında her yerde maçları izleme imkanını akıllı uygulamalar ile sağlayabiliyor. Bu anlamda üç aylık, yıllık, gibi farklı paketlerde söz konusu. Alacağınız üyelikler ise reklamlı ve reklamsız olarak sunuluyor. Güncel olarak sunulan fiyatlar şu şekilde

  • 3 Aylık Reklamlı 59,70 tL
  • 3 Aylık Reklamsız 89,70 TL
  • 6 Aylık Reklamlı 119,40 TL
  • 6 Aylık Reklamsız 179,40 TL
  • 12 Aylık Reklamlı 199 TL
  • 12 Aylık Reklamsız 299 TL

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Maçları Exxen’de

Ülkemizi temsil eden takımlar başta olmak üzere tüm Şampiyonlar Ligi maçları ile UEFA Avrupa Ligi maçlarını izlemek isteyenler EXXEN üyeliği almak zorunda. Bu üyelik ise bireysel ve ticari olarak iki farklı yoldan alınıyor. Ticari işletme olarak faaliyet gösteren başta kafeler, kahvehaneler ve restoranlar maçların yayını için bu yayınları elinde bulunduran Exxen’den bireysel ticari üyelik almak zorunda. Aksi takdirde çok daha pahalı cezalara maruz kalınıyor.

Önümüzdeki süreçte yayın sayısını da sürekli artıran Exxen’in Türkiye Ligi maçlarının yayınını da alacağı gelen haberler arasında bulunuyor. Nekadarhaber.com sizlere güncel bilgileri sunmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER