Ne Kadar Haberleri

2022 Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?

2022 Yılında Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş Ücreti Ne Kadar Oldu?
Bu haber 01 Ocak 2022 - 18:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti de güncellenen rakamlar üzerinden alınmaya başlandı. Yeni yıla girmemizle birlikte Türkiye’de kullanılan köprü geçişlerine zam yapıldı. Bu anlamda 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren güncel fiyatlar makalemizde bulunuyor.

2022 Köprü Geçiş Ücretleri Ne Kadar?

Yeni yıla girmemiz ile birlikte köprü geçişleri de zamlandı. Ulaştırma Bakanlığına bağlı olan Karayolları Genel Müdürlüğü 1 Ocak gece 00:00 saatinden itibaren Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçişleri için yeni ücret tarifesini uygulamaya başladı. Bu anlamda yıl boyunca ödeyeceğimiz ücretler şu şekilde oldu;

  • Sınıf araçlar için 19 TL
  • Sınıf araçlar için 25 TL
  • Sınıf araçlar için 46,50 TL
  • Sınıf araçlar için 118,50 TL
  • Sınıf araçlar için 147,50 TL
  • Sınıf araçlar için 13 TL

1 Ocak tarihi itibariyle köprü geçişlerinden alınacak ücretler bu şekilde açıklandı. Açıklanan tutarlar üzerinde KDV dahil bulunuyor.

Yeniden Değerleme Oranı Üzerinden Artırıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığının açıklamış olduğu yeniden güncelleme tutarının geçtiğimiz günlerde belli olmuş ve Kamuya ait tüm işlemlere bu oran üzerinden zamlar yapılmaya başlanmıştı. Bu oran yüzde 36.20 olarak açıklanmıştı.

2021 Yılında Köprü Geçiş Ücretleri

Yeniden değerleme oranı üzerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü Geçiş ücretleri de güncellenmiş oldu. Geçtiğimiz yıl otomobillerden 27,50 TL, hafif ticari araçlardan 36,50 TL, motosikletlerden 19,90 TL alınıyordu. 3. Sınıf araçlarda 67,50 TL, 4. Sınıf araçlarda 171,50 TL ve 5 sınıf araçlarda ise 213,50 TL alınan geçiş ücretleri artış gösterdi.

Yeniden artışlarda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişleri ile Osman Gazi Köprüsü geçişleri de artış gösterdi. İhlalli geçişlerde de artan rakamlar ile usulsüz geçen kişilerden daha fazla paralar alınacak. Yavuz Sultan Selim Köprüsü önemli geçiş noktalarından birisi. Nekadarhaber.com güncel fiyatları vermeye devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER