Ne Kadar Haberleri

Açıköğretim AÖF Sınavına Araba Anahtarı Alınıyor mu?

Açıköğretim AÖF Sınavına Araba Anahtarı Alınıyor mu?
Bu haber 07 Ocak 2022 - 11:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AÖF sınavına araba anahtarı alınıyor mu sorusunun yanında çanta, telefon, küpe gibi aksesuarlarında alınıp alınmadığı merak edilenler. Açıköğretim Sınavına araba anahtarı ile gelenler ne yapacak?

AÖF Sınavına Araba Araç Anahtarı Alınıyor mu?

Sınava Giriş Belgelerini yayınlayan AÖF aslında önemli uyarıları bu belgelinin altında yapıyor. Burada yapılan uyarılarda araba anahtarı ile ilgili ayrıntılı bir husus yok. Yani anahtar alınmayacak diye bir uyarı olmadığına göre sınava da anahtarla girilebilir.

Anadolu Üniversitesi sınava giriş belgelerini yayınladı. Sınava girecek öğrenciler hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak oturumlarda sınava girerken araba anahtarı alınıyor mu sorusunu soruyor? Sınavlarda oluşan toplu kopya gibi hususların önüne geçilmesi için sınavlara her türlü aksesuar ve diğer hususlar alınmıyor. Bunun için AÖF gerekli açıklama ve duyuruları da yapıyor.

AÖF Sınava Girişte Dikkat Edilecekler

Hafta sonu yapılacak sınav için öğrenciler sınav giriş belgesi, fotoğraflı bir kimliğiyle sınava katılabilecek. Kimliğin fotoğraflı, onaylı, soğuk damgalı olması önemli. Bu çerçevede TC kimlik kartı, Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport gibi belgelerle sınava katılım yapılabiliyor.

Sınav için belirtildiği üzere yanınızda kağıt, kitap, defter, not, dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel, cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları bulundurmanız yasaktır deniliyor. Bu cümleden de açıköğretim sınavına araba anahtarı alınmayacak gibi bir anlam çıkmıyor.

aöf sınavına araba anahtarı alınıyor mu

Pozitif ve Temaslı Olan Öğrenciler AÖF Sınavına Alınacak mı?

Sınava giriş için burada üst arama, salonu bulma ve yerleşme ile ihtiyaçlarınızı gidermek için harcayabileceğiniz zamanı dikkate alarak sınav yerine gelmeniz, bir gün öncesinden sınav yerini görmenizde önemli.

Gündem olan AÖF Sınavına giriş için ayrıca COVİD-19 pozitif olan ve temaslı olan öğrenciler yedek salonlarda sınava alınacak. Bunu da ayrıca belirtmekte fayda olduğunu belirtmek mümkün.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER