Ne Kadar Haberleri

Antalya’da Kısa Süreli Yangın Paniğe Neden Oldu?

Antalya’da Kısa Süreli Yangın Paniğe Neden Oldu?
Bu haber 03 Ekim 2022 - 12:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kepez Kaymakamlığı karşısında bulunan boş arazide nedeni belli olmayan sebeplerle yangın çıktı. Çalılık alanların kuru olması nedeniyle yangın hızlı bir şekilde yayıldı. Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Kepez Kaymakamlığı Karşısında Yangın

Barış Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sakarya Bulvarı üzerindeki boş arazide çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Yangın alanının Kepez Kaymakamlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarının karşısında olması, yanındaki otopark alanının araçlarla dolu olması nedeniyle hareketlilik yaşandı. Özellikle boş arazideki tüp dolu kamyonun başı boş halde olması endişelere neden oldu.

Antalya'da Yangın

Antalya’da Yangın Kısa Süreli Paniğe Neden Oldu.

Antalya’nın Sakarya Bulvarı üzerindeki boş arazide yangın çıktı. Henüz nedeni belli olmayan yangın kuru çalılık ve otlar nedeniyle geniş alana yayılırken, Antalya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye görevlileri yaptığı müdahale ile yangını kısa sürede söndürdü.

Yangın esnasında yanındaki otoparkta aracı olanlar aracını çekme telaşına kapılırken bir çok kişi de yangını cep telefonu ile görüntüledi. Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri üç bir yandan yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER