Ne Kadar Haberleri

Ev Hanımlarına Ek İş İlanları Antalya

Ev Hanımlarına Ek İş İlanları Antalya
Bu haber 20 Ocak 2022 - 12:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Günümüzde artan fiyatlar neticesinde daha iyi yaşamak için ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarına ek iş ilanları Antalya arayışı burada ikamet eden kişilerin yaptığı bir husus. Bu anlamda yapılan aramalar internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Evde paketleme gibi iş arayan bayanlar için kısa bilgi vermek istedik.

Evde Ek İş İmkanı Ev Hanımlarına

Antalya’da ikamet eden ev hanımlarının iş bulması elbette muhtemel. Ancak ev hanımları yapacakları işlerini evlerindeki konforda yapmak istiyor. Çok yüksek tutarlarda olmasa da belli bir gelir karşılığı evinde çalışmak isteyenler son zamanlarda gündem en popüler işlerin başında gelen evde paketleme ile ilgileniyor. Son yıllarda meydana gelen pandemi sürecinde uzaktan çalışma hayatımıza girdi ve bu anlamda da popüler kazançlarda elde edilebiliyor. Antalya evde paketleme işi ve buna benzer iş ilanlara ulaşmanın en kolay yolu iş ve işçi bulma kurumu oldu.

İŞKUR Evde İş Başvurusu Yapma

İş ve işçi Bulma Kurumu devletin iş bulma açısından eli kolu halinde. Bu çerçevede evde çalışmak isteyenlerde dahil olmak üzere vatandaşın iş bulma formu doldurması ve gerekli başvuruları yapabilmesi için internet sitesini aktif tutuyor. Buradan giriş yaparak işlerin takibini yapabilmeniz için ise üyelik isteniyor.

ev hanımlarına ek iş ilanları Antalya

İŞKUR iş talep formu için üyelikte bazı kriterleri onaylamanız da gerekiyor. Bu onay sonrası TC kimlik numaranız, adınız soyadınız, baba adı ve doğrulama kodunu girdikten sonra şartları kabul ederek ilerle menüsü ile e-şube üzerinden kaydınız yapılıyor.

Ev Hanımı Ek İş İlanları

Üye kaydı yapılan kişi dilerse İŞKUR sayfasından giriş yaparak burada filtrelemeler sayesinde dilediği il ve ilçede aranılan işlere ulaşım sağlıyor. Bayanlar bulunduğu bölgede iş bulma şansına sahip. Dilerlerse evde paketleme gibi işlerde alabiliyorlar. Burada bu tür işlere de güncel olarak rastlamanız mümkün.

Evde Paketleme İşinin Mantığı

Ev hanımları evde paketleme işi yapmak isterse buradaki şirketlerle anlaşma yoluna gidiyor. Sonrasında ise ikametinize şirket paketlenecek ürünü gönderiyor. Ürünü siz paketleyip geldiği gibi kargo şirketi ile ilgili firmaya paketlenmiş ürünlerinizi gönderiyorsunuz. Firma bu ürünlerin kontrolünü yaptıktan sonra vermiş olduğunuz iban numarasına paranızı yatırıyor.

Siz para kazanırken ilgili firma da daha uygun fiyatlara paketleme işi yaptırmış oluyor. Nitekim fabrikasyon ürünler olsa da paketleme işlemleri insan gücüyle yapılmaya devam ediliyor. Bu sebeple şirketler ve fabrikalar içinde evde paketleme uygun fiyatlara yapılabiliyor. Maaşlar açısından da firma için avantaj sağlanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER