Ne Kadar Haberleri

Kapodokya Sıcak Hava Balonu Festivali Ne Zaman Düzenlenecek?

Kapodokya Sıcak Hava Balonu Festivali Ne Zaman Düzenlenecek?
Bu haber 22 Ocak 2022 - 10:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dünya mirası turizm merkezimiz Nevşehir’de Kapodokya Kültür Derneği ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla Sıcak Hava Balonu Festivali düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl renkli görüntüler veren festivalin bu yıl ne zaman yapılacağı merak konusu.  Bu anlamda yeni yılda Uluslararası 3. Kapodokya Balon Festivali ne zaman yapılacak sorularına yanıt arayanlar şimdiden merakla bekleyiş içerisinde.

Geçtiğimiz Yıl Kapodokya Balon Festivali İlgi Gördü

Ülkemizi dünya çapında temsil eden önemli turizm merkezi konumundaki Kapodokya’da geçtiğimiz yıl düzenlenen festival çok beğenildi. Uçan sıcak hava balonlarının oluşturduğu figürler 7 den 70 e herkesi mest etmişti. Yerli yabancı katılım yapan turistlerin hepsi festivale büyük ilgi duydu ve gündem oluşturdu. Özellikle fotoğraf sanatçılarını kendisine çeken festivalde manzarayı izlemeye gelenler adeta büyülendi.

Sıcak Hava Balonu Figürleri Unutulamadı

Sıcak hava balonları renkli görüntüler verirken oluşturdukları roket, kalp, ev gibi bir çok figür güzelliklerine ortak olundu. Festivalde yarım saatlik gösteri sonrası balonlar Göreme beldesinde inişe geçmişti. Uluslar arası alanda pilotların katıldığı festivalde yabancıların mutluluğu da gözlerden kaçmadı.

Kapodokya Sıcak Hava Balonu Festivali

Sıcak hava balonları ile gökyüzüne çıkıp buradan Kapadokya’nın ender görülecek manzaralarına kapılan herkes yeni yılda festivalin ne zaman yapılacağını araştırıyor

Gökyüzünde Balon Cümbüşü

Sıcak hava balonları ile gökyüzüne çıkıp buradan Kapadokya’nın ender görülecek manzaralarına kapılan herkes yeni yılda festivalin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Geçen yıl düzenlenen sıcak hava balonu festivali renkli görüntülere sahne olmuş ve uluslar arası çapta adını duyurmuştu.

Eşsiz bir manzara ile coğrafyaya sahip olan Kapodokya’mızı tüm dünyaya tanıtımını amaçlayan festivalde yöre halkının yemek tatları, leziz sofraları, peribacalarında müziğin keyfi ve akustuği gibi benzersiz deneyimleri yaşayacağınız Sıcak Hava Balonu Festivali kaçırılmaması gereken etkinliklerden.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER