Ne Kadar Haberleri

Kepez Muhtarlar Toplantısı Kaymakam Nusret Şahin Başkanlığında Yapıldı

Kepez Muhtarlar Toplantısı Kaymakam Nusret Şahin Başkanlığında Yapıldı
Bu haber 18 Ağustos 2022 - 9:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Kepez Kaymakamlığı bünyesinde muhtarların sorunları ve mahalleler ile ilgili olarak her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam Şahin, Kepez İlçe Yazı İşleri Müdürü Mesut Aktaş, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Berhan Ergen, Kepez Jandarma Komutanı Gamze Şölen Kaplan, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Kepez Tarım Müdürü Cihan Demir, Kepez Tapu Müdürü Nazmi Gündoğdu, Kepez Nüfus Müdürü Osman Yüksel, Kepez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Kemal Çakan ve Kepez Gençlik ve Spor Müdürü Ferudun Öten ile 68 Mahalle Muhtarı katıldı.

Kepez Kaymakamı Nusret Şahin Başkanlığında, Kepez İlçe Müftülüğünün toplantı salonunda Muhtarlar bir araya geldi. Toplantıya mahallelerde elektrik sorunları nedeniyle CK Akdeniz Elektrik A.Ş. yetkilileri eşlik etti. Mahalleler ile muhtarların sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı sonrası Kepez İdare Amirleri Toplantısı gerçekleştirildi.

Kepez Muhtarlar Toplantısı

Vatandaş ve kamu arasında köprü niteliğindeki Muhtarların öneminin büyük olduğunu belirten Şahin, Muhtarlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtarlar ile kurum amirleri arasında vatandaşlara hizmet açısından çözüm yolu bulunmasında koordineli olarak çalışılmaya devam edileceğini tekrarlayan Şahin Kaymakamlık olarak kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.

Toplantıda CK Akdeniz Elektrik aynı zamanda Kepezde yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı. Sonrasında ise CK Akdeniz Elektrik adına Serkan Kükrek ve Mehmet Öz Muhtarların sorularına yanıtlar verdi.

Kepez Muhtarlar Toplantısı

Antalya’nın en yoğun nüfusuna sahip Kepez ilçesinin 68 mahallesi bulunuyor. Bu anlamda mahalle sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili olarak Kepez Kaymakamlığı rutin olarak her ay toplantı gerçekleştiriyor.

Toplantı sonrası Kaymakam Şahin Başköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER