Ne Kadar Haberleri

Narin Esmersoy Kimdir? Fotoğrafları, Sosyal Medya Hesapları

Narin Esmersoy Kimdir? Fotoğrafları, Sosyal Medya Hesapları
Bu haber 08 Eylül 2022 - 14:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Medyadan çıkan haberlerin ardından bir çok kişinin merak ettiği Narin Esmersoy yetişkin içerikler üreten filmlerde oynayan bir kişi olarak bilinmektedir. Son zamanlarda katıldığı TV programı ile gündem olan Esmersoy özellikle yapmış olduğu itiraflar sonrası gündem oldu. Gökhan Çınar’ın programında yaptığı itiraflar sonrası Narin Esmersoy sosyal medya hesapları ile fotoğrafları merak konusu oldu.

Narin Esmersoy’un Hayatı

Yaşam hikayesi ile küçükken yaşadığı olayları anlatan Esmersoy özellikle anne ve babası ile büyüme hikayesine değindi. 5 yaşında cinsel tacize uğraması, hatta dayısı tarafından istismara uğraması söz konusu. Sonrasında ise annesinin ikinci kez evlenmiş olduğu kişi tarafından devam eden cinsel istismar söz konusudur. Nitekim bu olaylar neticesinde 14 yaşında evden ayrılmak zorunda kalan Narin Esmersoy küçük yaşta bir çok zorlukla mücadele etmiştir. Nitekim hayat herkese adil değildir. Bu aşamada yaşanmak zorunda kalınan hayat mücadelesi kişilere farklı yaşam şartlarını sunmaktadır. Bu anlamda Esmersoy kendisine düşen zorlukları yaşamıştır. Herkesten çok daha farklı zorluklar yaşaması Narin Esmersoy’un kim olduğunu meraklandırıyor. Bu anlamda sizler için araştırmalar yaptık.

Türkiye’de yayınlanan cinsel içerikli filmler ile ünlenen Narin Esmersoy bir çok filmde oynamıştır. Bu anlamda Gökhan Çınar’ın sunuculuğunu yaptığı Katarsis programına katılması ile kendisi hakkında bilinmeyen gerçekler açıklamıştır.

Narin Esmersoy

Narin Esmersoy Kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Esmersoy dört çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. Maddi durumu iyi olmayan ailesinin özellikle annesinin çok sert biri olduğu bilinmektedir. Bu aşamada annesi ve babası Esmersoy henüz 10 yaşındayken ayrılmıştır. 5 yaşındayken dayısı tarafından cinsel istismara uğramıştır. Bu istismar ise daha sonra annesinin ikinci kez evlendiği kişi tarafından devam etmiştir.

14 yaşındayken evden ayrılan Esmersoy’un hayatı daha zor bir sürece girmiştir. Bu esnada katıldığı ancak televizyonda yayınlanmaya kelime oyunu yarışması bulunuyor. Bunun sebebini açıklayan Esmersoy çekmiş olduğu filmler olduğunu belirtiliyor. Özellikle üniversite hayatında kalabilmek için seks işçisi olarak çalıştığını ve sonrasında bunun için aile kuramayacağını anladığını açıklayan Esmersoy hayatını tek kelime ile özetliyor. Nasırlaştım diyen Narin Esmersoy katıldığı program sonrasında sosyal medya hesabı araştırılmaya başlanmış. Bu aşamada Narin Esmersoy twitter hesabı https://mobile.twitter.com/narinella105/ adresindedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER