Ne Kadar Haberleri

TOGG ABD’de Fuara Çıktı, Tüm Dünyaya Kendini Tanıttı

TOGG ABD’de Fuara Çıktı, Tüm Dünyaya Kendini Tanıttı
Bu haber 05 Ocak 2022 - 20:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yerli otomobil markamız TOGG Amerika’nın Las Vegas kentinde Consumer Electronic Show (CES) Fuarında gövde gösterisi yaptı. TOGG için burada CEO Mehmet Gürcan Karakaş İngilizce sunum ile markamızı dünyaya tanıttı.

Consumer Elektronic Show Fuarında

5-7 Ocak tarihlerinde ABD’de Las Vegas’ta yapılan CES’e katılan TOGG fuarda gündem yaratarak yenilikleri ve araç olarak ilklerini dünyaya duyurmuş oldu. Fuarda aracın tanımını İngilizce diliyle yapan CEO Karakaş klasik bir otomobil olmadığımızı, Kendimizi teknoloji şirketi olarak tanımladığımızı bu sebeple de araçlarda teknolojinin son yeniliklerini ve ilk kez uygulanan yenilikleri buluşturma noktasındayız dedi.

CEO Mehmet Gürcan Karakaş Dünyaya TOGG’u Duyurdu

Yaptığı konuşmada otomotiv sektörüne değinen Karakaş, telefonda yaşana değişimin bugün otomobilde de yaşandığını, yakın bir gelecekte çevik, yaratıcı, kullanıcı odaklı organizasyonlarda başarılı olacaklarını belirtti.

Bu alandaki yarışın yeni başladığını ve bu yarışın içinde Türkiye olarak bizde varız diyen Karakaş, avantajlıyız çünkü dünyanın içine doğduk diye ifade etti.

SUV Aracından Sonra Sedan İçin Harekete Geçildi

Fuarda yapılan duyuru ve araç ile ilgili bilgiler sosyal medyada kamuoyuyla paylaşıldı. TOGG ilk etapta Suv araç ile görücüye çıkmış sonrasında ise sedan araç modeli ile harekete geçilmişti. Buradaki görüntülerde sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Proje Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Yerli ve elektrikli olarak üretilecek olan TOGG aracı için fabrika ve diğer çalışmalar devam ediyor. Yapılan ve planlanan programa göre ilerleyen proje için fabrika Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapılmaya devam ediliyor. Buraya kurulan Bilişim Vadisindeki yapılan tüm çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 200 bin metrekarelik alana kurulan devasa tesis göz dolduruyor.

Elektrikli Aracın Bataryası Farasis’ten

Araç elektrikli olacağı için batarya üretimi de Farasis ile birlikte yapılacağı bildirildi. Farasis ABD menşeili Çinli Şirket olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’nin yerli ve elektrikli araç TOGG ABD’de açılan fuar sonrası küresel ekonomide yapılan fuarlara ve etkinliklere katılım sağlayarak Türkiye Markası olarak tüm dünyaya kendisini göstermeye devam edecek. İlerleyen süreçte seri üretim ile birlikte TOGG araçların ne kadar olduğunun cevabını da bulacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER