Ne Kadar Haberleri

Ziraat Bankası’ndan Satılık 2012 Passat Otomatik Dizel 360 Bin Lira

Ziraat Bankası’ndan Satılık 2012 Passat Otomatik Dizel 360 Bin Lira
Bu haber 13 Eylül 2022 - 20:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ziraat Bankası bünyesinde bulunan 2012 model siyah renkli, otomatik vites, 2.0 motor dizel araç ihale yöntemi ile satışa çıkarıldı. Banka bünyesinde bulunan Passat marka aracın kilometresi ise 107 bin. Piyasa şartlarına göre çok daha uygun fiyatlara satışı yapılan Passat marka araç 360 Bin lira bedelle satışa çıkarıldı.

Ziraat Bankası bünyesinde bulunan hacizli araçların satışı yapılmaktadır. Bu araçlar bankanın internet sitesinde ilan edilirken aynı zamanda buradaki ihale yöntemi ile satışa konu edilmektedir. Gündem olan Ziraat Bankasından satılık hacizli araçların alımı ihale ile bankanın belirlediği belli kriterler ile yapılmaktadır.

Bankadan ihale ile araç almak isteyenler öncelikli olarak Ziraat Bankası şubesinden protokol imzalaması gerekiyor. Bundan muhammen bedel üzerinden teminat yatırılması gerekmektedir. Aracın teminat tutarı 21 bin 600 TL olarak belirlenmiş. Teminat sonrası size verilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yaptıktan sonra araca fiyat teklifi veriyorsunuz. Bu anlamda en yüksek teklifi veren aracın yeni sahibi oluyor.

Passat Aracın Özellikleri

Ziraat Bankasından satılık Hacizli Passat aracın özellikleri ise şu şekilde;

Model : Passat Comfort 2.0 TDI

Model Yılı : 2012

Yakıt : Dizel

Kilometre : 107000

Motor Hacmi : 2000 cc

Renk : Siyah

Teminat Tutarı 21.600

Başlangıç Bedeli : 360.000

Ziraat’ten satılık aracın ayrıca eksper raporu bulunmaktadır. Dileyen kişiler bu rapor ile aracın ihalesine katılabilir. Aracı görmek isteyenler ise İstanbul Genel Müdürlük bünyesindeki aracı ilgili kişilerle görüşerek inceleyebilmektedir.

Ziraat Bankası ihale sistemi ile kendi bünyesindeki araçları satın alabiliyorsunuz. Bu anlamda bankanın elinde satışa çıkarılmış olan mevcut araçlara ait listeye buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Bankadan satılık araçlar tamamen bankaların sorumluluğu altındadır. Bu çerçevede muhatabınız bankadır. Diğer kişi ve kuruluşlar ile bu konu üzerinde durulmaması gerekir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER