Ne Kadar Haberleri

Bekçi Maaşları Ne Kadar Oldu?

Bekçi Maaşları Ne Kadar Oldu?
Bu haber 25 Eylül 2022 - 0:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ocak ay’ı itibarıyla tüm çalışanların maaşlarında artış yaşandı. Bu artışlar sonrası bekçi maaşları ne oldu? Lise mezunu bekçi ne kadar alıyor? Üniversite mezunu bekçi maaşı ne kadar oldu? İlkokul Mezunu bekçi maaşları kaç lira gibi soruların yanıtları makalemizde bulunuyor.

Ocak 2022 Tarihinde Bekçi Maaşları Zamlandı

Ocak ay’ında kamu çalışanlarına önemli maaş artışları yapıldı. Enflasyon rakamları ile birlikte tüm memurlara yüzde 30,95 oranıyla zamlar yapıldı. Burada artışa neden olan enflasyon, toplu sözleşme zam oranı, Hükümetin vermiş olduğu ek zam ile birlikte artışlar önemli tutarlarda yansıdı. Bu oranlar sonrası tüm kamu çalışanlarının farklı sınıf ve unvanları içinde artan tutarların ne kadar olduğu merak ediliyor. Bunlardan biri de bekçi maaşları oldu.

2022 Yılında Bekçi Maaşları Ne Kadar?

Bekçiler 657 ye göre mezuniyetlerine ve tazminatlarına göre farklı aylıklar almaktadır. Bu anlamda mezuniyetler önemlidir. Bu aşamada görmüş olduğu eğitime göre alınacak maaş tutarları yaklaşık şu şekilde gerçekleşti.

bekçi maaşları ne kadar

2022 yılında Ocak Ay’ından İtibaren bekçi maaşları belli oldu

  • İlkokul mezunu bekçiler 6 bin 535 TL
  • Lise Mezunu bekçiler 6 bin 767 tL
  • Üniversite mezun bekçiler 7 bin 707 TL ,

2021 Yılında Bekçi Maaşları Ne Kadar dı?

Önceki yıllara oranla önemli artışlar söz konusu olmuştu. Bu çerçevede 2021 yılında bekçilerin aldıkları maaşlarda şu şekildeydi.

  • İlkokul mezunu bekçi 5 bin 8 TL
  • Lise mezunu bekçi 5 bin 186 TL
  • Üniversite Mezunu bekçi 5 bin 421 TL

Bekçilere geçtiğimiz yıllarda ayrıca haklarda tanındı. Bu anlamda görev yapan bekçiler Emniyet Mensupları sınıfında Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapıyor. 2022 yılında mezuniyetlerine göre bekçi maaşları bu şekilde oldu. Nekadarhaber.com sayfamızdan diğer meslek maaşlarını da takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER