Ne Kadar Haberleri

Wifi Şifre Kırma Programı % 100 Kesin Wi-Fi Şifre Öğrenme Hackleme

Wifi Şifre Kırma Programı % 100 Kesin Wi-Fi Şifre Öğrenme Hackleme
Bu haber 09 Eylül 2022 - 7:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Rootsuz veya rootlu Wifi şifresi nasıl hacklenir? Wifi hacklemenin yollarını arıyorsanız, o zaman bu gönderi sizin için çok yararlı olabilir çünkü bugün bu yazıda size wifi şifresini kırmanın tüm yollarını anlatacağım ve bir android akıllı telefondan, bilgisayardan herhangi bir WPS’nin olduğunu bileceğiz, Kali Linux, WPA, WPA2’nin WIFI Şifre Hack’i nasıl yapılır?

Evinizin, dairenizin, okulunuzun, kolejinizin ve diğer yerlerin yakınında çok iyi wifi sinyalleriniz varsa ve hızı da çok hızlıysa ancak şifresini bilmiyorsunuz. O halde gerginliğe gerek yok, bugünün bu postunda cep telefonumuzdan ve bilgisayarımızdan wifi şifresini nasıl kırabiliriz detaylarından bilmeliyiz? Veya Wifi Şifre Hack nasıl yapılır?

Ayrıca tüm bunları günlük internette aramaya devam ederseniz, o cep telefonu wifi nasıl hacklenir? root olmadan ?, bilgisayar (PC) veya Kali Linux kullanarak wifi nasıl hacklenir? Veya wifi kırma yazılımı nedir.

O yüzden bugün bu gönderi sizin için çok faydalı olabilir çünkü bugün bu yazıda size wifi şifresini kırmanın mümkün olup olmadığını ve mümkünse nasıl olduğunu detaylı olarak anlatacağım.

Wifi Şifre Hack nasıl yapılır?

Wifi Şifre Hack nasıl yapılır? Bunu bilmeden önce, esas olarak wifi’de kaç çeşit wifi güvenliği olduğunu bilmeniz gerekir.

Bir android telefondan wifi hackleyebilir miyiz?

İnanmayacaksınız ama inanmak zorundasınız, android cep telefonunuz ne kadar rootlu olursa olsun, yine de telefonunuzdan sadece WPS Security ile wifi hackleyebilirsiniz.

Yani, android akıllı telefonunuzdan WPA güvenlik wifi’sini hacklemeye çalışıyorsanız, zamanınızı boşa harcıyorsunuz.

Şimdi, android akıllı telefonunuzdan neden wifi veya diğer yüksek güvenlikli wifi’yi hackleyemediğinizi düşüneceksiniz?

Bu nedenle ana nedeni, androidin cep telefonunda kablosuz kart izleme modunu desteklememesi veya monitör modu olmadan WPA’yı hackleyememenizdir.

Umarım sorunuzun cevabını almışsınızdır, bir android cep telefonundan WPS güvenliği ile wifi güvenliği nasıl hacklenir? Daha sonra bunun hakkında daha fazla bilgi edinin, bir bilgisayardan WPA veya diğer yüksek güvenlikli wifi’yi nasıl hackleyeceğinizi görelim. Ve wifi kesmek için tüm yöntemleri bize bildirin?

WiFi Şifresi Nasıl Hacklenir(Tüm Yöntemler)

Yukarıda wifi ağırlıklı olarak kaç çeşit wifi güvenliği kullanıldığını okumuşsunuzdur, şimdi burada size tüm güvenlik çeşitlerini tek tek nasıl hackleyeceğinizi anlatıyorum, o yüzden yazıyı dikkatli okuyun.

WEP Güvenliği

WEP, Kabloluya Eşdeğer Gizlilik anlamına gelir. Ve bu, 1999’da icat edilen ilk wifi güvenliğidir. ve kırılması çok kolaydır. Bir WEP Wi-Fi’yi hacklemek istiyorsanız, şifresini bilgisayarınızdan, dizüstü bilgisayarınızdan ve Windows PC’nizden veya Kali Linux’tan kolayca kırabilirsiniz.

Windows pc kullanıyorsanız, bu yazılımın yardımıyla herhangi bir WEP wifi’nin şifresini kolayca kırabilirsiniz. Ancak bu 4 ila 9 saat arasında sürebilir.

İşte Windows PC’de WEP Security ile WIFI Password Hack’in nasıl yapılacağına dair eksiksiz kılavuz.

WPA veya WPA2 Güvenliği

şimdi WEP’ten çok daha güçlü olan ve 2 formatı olan WPA güvenliğinden bahsediyoruz: WPA veya WPA2, bunlar da gelişmiş. Ancak aşağıda belirtilen 2 yöntemle de crack yapabilirsiniz.

Bunu her üç isimde de Brute Force Attack, Dictionary Attack veya Word List Attack ile biliyoruz, bu Hacker’da wifi ağınızda birçok şifrenin bir kombinasyonunu dener ve şifre eşleşirse wifi şifreniz kırılır. Bu tekniğe şifre tahmini de diyebilirsiniz.

Artık herhangi bir wifi şifresini kaba kuvvet saldırısı ve kelime listesi saldırısı ile nasıl kırabileceğinizi biliyoruz.

Android telefon hakkında konuşursam, android telefonunuzdan kaba kuvvet saldırısı gerçekleştirerek wifi şifresini kırabileceğiniz bu tür bazı uygulamalar var, ancak bunun için wifi sinyaliniz çok güçlü olmalı ve Bu ayrıca çok zaman alabilir.

ASLI’da android cep telefonundan kaba kuvvet saldırısı yapmanızı kesinlikle tavsiye etmeyeceğim. Çünkü çok zamanınızı boşa harcayabilir ve başarılı olup olmayacağının garantisi yoktur.

Bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınız yoksa ve android telefonunuzla denemek istiyorsanız, Brute Force Attack’tan WiFi Şifre Hack nasıl yapılır? Onun tam bilgisi burada.

Şimdi bilgisayardan bahsediyoruz, eğer iyi bir donanıma sahip bir bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınız varsa, o zaman Kali Linux’tan bir kelime listesi saldırısından herhangi bir wifi şifresini kolayca hackleyebilirsiniz.

Akış Saldırısı

Beyler, herhangi bir WPA veya WPA2 wifi şifresini kırmanızı tavsiye edeceğim 2. en iyi yöntemdir.

Bunda, kurbanın wifi bağlantısını kesen Ortadaki Adam Saldırısı kullanılır ve önünde şifresini girmesinin istendiği yeni bir sayfa açılır.

Ve özel yanı, kurbanın wifi’sinin doğru şifresini girmediği sürece yanlış şifre girerek bağlantısını sağlamamasıdır. Ve wifi şifresini girer girmez şifresi size geliyor.

MAC Adresi Filtreleme

Beyler, her cihazın benzersiz bir MAC adresi olduğunu bilirsiniz. Ve bu MAC adresinin kendisinde wifi bağlantısı var, yani bir wifi ağına bağlı tüm cihazların, o wifi ağının yöneticisi tarafından izin verilen benzersiz bir mac adresi var.

Bağlı bir cihazın mac adresini bulursanız ve onu cihazınızın mac adresiyle değiştirirseniz, o wifi ağına da bağlanabilirsiniz.

Gizli Ağ

Wifi ağınızı da gizleyebileceğinizi biliyor musunuz? Belki de en yakınınızdaki bu tür ücretsiz wifi gizlidir ve yüksek güvenlikli wifi’yi hackleyerek zamanınızı boşa harcıyorsunuzdur.

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim gibi android cep telefonunuzdan WPS Enable wifi hack yapabilirsiniz fakat bunun için o wifinin network gücünün çok yüksek olması gerekiyor.

WPS Tester Uygulamasını android cep telefonunuza yükledikten sonra açın ve Otomatik Bağlan’a tıklayın, ardından wifi sinyaliniz güçlüyse, otomatik bağlantı olacaktır.

Android Cep Telefonundan wifi nasıl hacklenir? (kök olmadan)

Cep telefonunuzdan Wifi şifresini kırmak istiyorsanız, bunun için güçlü bir wifi sinyaline sahip olmanız gerekir.

Gereksinim:

Android Telefon.

Wps Wpa Tester Uygulaması [ İndir ]

Wifi Sinyali Minimum %60

Yukarıda belirtilen gereksinimleri tamamladıktan sonra aşağıdaki adımları takip ediniz.

Adım 1. Öncelikle Android cep telefonunuzda Wps Wpa Tester Uygulamasını açın ve ardından yenile butonuna tıklayın.

Adım 2. Şimdi önünüzde wifi sinyalini gösteren bir liste olacak.

Adım 3. Şimdi herhangi bir yeşil wifi seçin ve otomatik pin bağla’ya tıklayın.

Adım 4. Şimdi önünüze 2 seçenek gelecek KÖK ve KÖK YOK Android cep telefonunuz rootluysa, root’a tıklayın ya da root’a tıklayın ve aramaya izin verin.

Adım 5. Artık Android cep telefonunuz otomatik olarak wifi’ye bağlanacaktır.

Uyarı: Bu gönderi yalnızca Eğitim Amaçlıdır, kötüye kullanmayın.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER