Ne Kadar Haberleri

Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?

Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?
Bu haber 26 Ekim 2022 - 8:07 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Alışverişin özellikle giyim sektöründe online sektöre yönelmesi alım yaparken özelliklerinde yazan scuba krep kumaş nasıl anlaşılır sorusuna neden olmaktadır. Scuba kumaşın özellikleri nelerdir? Nasıl kumaşlardır alışverişleriniz öncesinde bilmeniz gereken bir iki ayrıntı olmaktadır.

Daha çok zayıf gösterme özelliği ile hanımlar tarafından tercih edilen scuba krep kumaş nefes alabilen sentetik bir dokuya sahiptir. İçerisinde naylon karışımı bulunmaktadır. Bu sebeple kış aylarında sıcak tutma özelliği bulunur.

Scuba Krep Kumaşın Özellikleri

Özelikle çevrimiçi alışverişlerde giyim malzemelerinin özellikleri yazmaktadır. Ancak tüketicilerin yabancı olduğu kelimeler ile birlikte dokunmadan alınan kumaşlar kişilerde tedirginlik yapabilir. İnternet üzerinden kumaş satın alıyorsanız burada özellikleri ile ürünün açıklamasını okumanız önemlidir. Zira kumaşın cinsi ve türü ve özellikleri görüntü ile anlaşılamaz. Bu aşmada satın alacağınız kumaş cinsinden biri scuba krep kumaş olmaktadır. Scuba kumaş özellikleri;

  • Esnek yapıya sahip bir kumaştır.
  • Dokunduğunuzda pürüzsüzlük hissi verir. Nitekim pürüzsüzdür.
  • Likralı kumaşlarla benzerlik gösterir.
  • Özellikle su geçirmez özelliği bulunur.
  • Kış aylarında daha sıcak tutan bir kumaş türüdür.
  • Su geçirmemesine rağmen nefes alabilen bir kumaştır.
Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?

Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?

Scuba kumaşlar vücudunuzu tamamen sarabilir. Bu haliyle rahatlık verir. Bu sebeple günlük kullanımlarda çok tercih edilen bir kumaş olmaktadır.

Scuba Krep Kumaş Nedir?

İnternette karşımıza çıkan scuba krep kumaş aslında bir çok tüketicinin kullandığı ürünlerdir. Özellikle hanımların tercih ettiği kumaş esnek yapıya sahiptir. Bu sebeple günlük olarak kullanılabilmektedir. Sonbahar ve kış aylarında havaların soğuması ile daha çok tercih edilmesinin sebebi sıcak tutması ve su geçirmemesidir. Bununa birlikte kumaşın nefes alıyor olması bir rahatlık vermektedir. Bu sebeple hanımlar swett, bluz, elbise ve pantolon olarak scuba kumaş türünü tercih etmektedir.

Scuba Krep Kumaş Esnek midir?

Alım öncesi esnek kumaş tercihi olan kişiler doğal olarak scuba krep kumaş esnek midir sorusuna yanıt arar. Çok esnek bir kumaştır. Bu sebeple giyildiğinde vücudu tamamen saran bir özelliğe sahiptir. Bir anlamda likralı kumaşlara benzerlik gösterir.

Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?

Scuba Krep Kumaş Nasıl, Terletir mi? Esnek mi?

Scuba Krep Kumaş Terletir mi?

Likra yapısı ile pürüzsüz olması aynı zamanda su geçirmeyen özelliği olması nedeniyle alıcıların diğer bir sorusu scuba krep kumaş terletir mi olmaktadır. Kumaşın nefes alabilme özelliği vardır. Ancak yine de terletebilir. Zira ter çekme özelliği bulunmamaktadır.

Scuba Krep Kumaş Yazlık mı?

Yazlık olarak pek tercih etmeyeceğiniz bir kumaş türüdür. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih etmeniz gerekir. Zira kumaş sıcak tutmaktadır. Sentetik bir özelliği bulunması nedeniyle yaz ayları tercih etmemelisiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER