Ne Kadar Haberleri

Ziraat Bankasından Satılık Araçlar En Uygun Fiyatlarla

Ziraat Bankasından Satılık Araçlar En Uygun Fiyatlarla
Bu haber 25 Eylül 2022 - 1:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ziraat Bankasından Satılık Araçlar hakkında daha önce bir bilgi edinmiş olabilirsiniz. Bankalar vermiş oldukları kredilerin karşılığını alabilmek için bazı adımlar atar. Bunlardan birisi de finans desteğinin verilmesindeki ürüne ipotek koymaktır. Bu husus taşıt kredileri ve konut kredileri için geçerlidir. Ziraat Bankası da vermiş olduğu taşıt kredilerinde alınan aracın üzerine ipotek koyar ve borcun bitmesinden sonra bu ipoteği kaldırır. Eğer borçlu taşıt kredisinin taksitlerini ödeyemez duruma gelirse banka doğal olarak bu aracı satışa konu eder ve alacağını da bu şekilde tahsil etmiş olur.

Sudan Ucuz Fiyatlara Bankalardan Satılık Araçlar

Bankadan satılık araçlar hakkında bilginiz olmasa da en azından kulağınız konuya aşina olması gerekir. Bunun nedeni piyasaya göre daha ucuz araç satışının gerçekleşme ihtimalidir. Son zamanlarda araç fiyatlarının önemli artış göstermesi doğal olarak kişilerin de daha uygun alma yollarına yöneltmesine neden oldu. Bu aşamada Ziraat Bankasından satılık Araçlar önemli bir alternatif yol. Sebebi de modelli araçları piyasasındaki fiyatlarının çok daha altında alabilme ihtimalidir.

Burada ihale yöntemi ile araç satışı yapılıyor olsa da ihaleye katılım olmaması halinde aracın alımı da kolaylaşıyor. Halkbank’tan Satılık 2. El Araçlar ve Vakıfbank’tan satılık araçlarda Ziraat Bankası benzeri bir yolla satışa sunuluyor.

Banka ihale ile Araçları satıyor

Her bankanın alacağına karşılık bazı ürünlerin satışı ile tahsil etme yolu bulunuyor. Bu anlamda bazı bankalar icra müdürlükleri aracılığıyla bu satışı gerçekleştirirken özellikle devlet bankaları kendi  internet siteleri üzerinden kurdukları e-ihale sistemiyle bu işlemi yerine getiriyor. Bankalardan satılık araçlar için kendi sitelerinde ilana çıkılması sonrasında kişi almak istediği aracı beğenmesi halinde bu aracın muhammen bedelini bankaya yatırıyor ve ihaleye katılım için sözleşme imzalıyor.

İhale İle Araç Satışları

İhaleden araç alımı için sözleşme sonrası kişiye bir kullanıcı adı ve şifre veriliyor. Kişi bu bilgiler ile internet sitesine giriş yaparak buradan ilgili araç fiyat teklifi veriyor. Bu aşamada ihale başlamış oluyor. İhaleye başka katılım olursa bu araca yeni fiyat veriyor. İhaleye katılım olmazsa kişiye araç kalmış oluyor. Vermiş olduğu fiyat üzerinden aracını alan kişi muhammen bedel düşüldükten sonra kalan tutarı banka hesabına yatırıyor. Aracın satışı bu aşamadan sonra gerçekleştiriliyor.

Ziraat Bankasından satılık araçlar listesi dönem dönem değişiyor. Yeni eklenen araçlar ile fiyat teklifi edilen araçları ve ihalede kalan süreleri de burada görme imkanınız oluyor. Bu da ayrı bir kolaylık olarak görülebilir. Burada alınan araç için ayrıca KDV ödemesi yapmıyorsunuz. Ödeme sonrası aldığınız dekont ayrıca sizin için fatura yerine geçiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER