Ne Kadar Haberleri

Evde Ek İş İmkanı İstanbul

Evde Ek İş İmkanı İstanbul
Bu haber 30 Ocak 2022 - 15:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yaşamımıza etki gösteren ekonomik göstergeler bizlerin ek işler ile para kazanma talebimizi doğuruyor. Bu anlamda Evde ek iş imkanı İstanbul kelimesinde aramalar milyonlarca kişinin yaşadığı metropol şehirde yapılıyor. Yapmak istediğiniz ek iş fırsatları ilanları ve diğer hususlarda ne yapacağınız ise merak konusu.

İstanbul’da Evde Ek İş İlanları

Aile bütçesine yardımcı olmak isteyen büyük bir kesim var. Zira artan fiyatlar karşısında kazanç sağlamak zorunlu. Bu anlamda da özellikle ev hanımlarının arayışlarından olan husus evde ek iş yapmak. Bu aşamada da iş ilanlarına nasıl ulaşırım, nereden iş bulurum gibi soruların yanıtları aranıyor. Doğal olarak arama noktamız internet.

Ek İş İlanlarının Adresi İŞKUR

 Evde iş imkanlarının en büyük potansiyeli evde paketleme işleri olarak popülerliliğini kazandı. Çevreden, eş dosttan mutlaka iş bulabilirsiniz ancak asıl kaynağınız dijital ortamlar. Bu sorunları ortadan kaldırmak adına devletin kurumu olan İşçi Bulma Kurumunun da adımları söz konusu. Açılan e-şube üzerinden hem işverenlere hem iş arayanlara destek olan sayfa üyelik istiyor. Üyelik sonrası da aranılan pozisyona göre iş kaydını gerçekleştiriyorsunuz.

Evde Ek İş İmkanı İstanbul

İŞKUR İş Arayan Üyeliği Nasıl Yapılır?

Evde ek iş ilanları  ve diğer hususlarda yaptığınız kayıtlar sonrası sizin kaydınıza eş değer bir iş geldiği zaman sizin seçmiş olduğunuz iletişim tercihinize göre kurum size bilgi veriyor. Genelde SMS ile yapılan bilgilendirme neticesinde evde ek iş yapma imkanınız da olmuş oluyor.

Evde Paketleme Ek İşi İstanbul

Yapılan ek işlerin başında evde olduğu için paketleme. Bu anlamda ilgili firma paketlenecek ürünleri size kargo ile gönderiyor. Siz firmanın kriterlerine uyarak paketleme yapıyorsunuz. Burada paketleme esnasında hijyen kurallarına dikkat edilmesi önemli bur husus. Paketlenen ürünler yine kargo tarafından ilgili firmaya iade ediliyor. Firmada sizin paketlemiş ürünlerinizi inceledikten sonra hesabınıza para yatırıyor. Evde ek iş ilanları İstanbul arayışları internet üzerinden sürekli tekrarlanıyor.

Teknoloji ile gelişen sanayi her ne kadar üretimde bu teknikleri kullanarak ürünler ortaya koysa da halen paketleme işlemleri insan gücüyle yapılıyor.  Bu durum işçinin fabrikada çalışması ve diğer giderleri gibi operasyonel olarak fabrikaya daha ağır maddi yükler anlamına geliyor. Bu yükleri hafifletmek adına evde paketleme işi yaptırmak üreticilere cazip geliyor.

Evde ek iş ilanları İstanbul başta olmak üzere diğer tüm illerde de yapılan aramalardan bir tanesi olarak özellikle sosyal medyada kendisini duyuruyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER