Ne Kadar Haberleri

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

27 Mart 2024 - 14:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

2 ŞEHİR SALLANDI

AFAD, Muğla’da 3.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandığını aktardı.
Prof. Dr. Naci Görür, dün Adana ve Muğla’da meydana gelen depremleri değerlendirdi. Muğla depreminin Acıpayam Fay Zonu üzerinde olduğuna dikkat çeken Görür, bu fay zonunun çok daha büyük deprem üretebilecek kapasitede olduğunu belirtti. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün (25 Mart) Adana ve Muğla’da meydana gelen 4 büyüklüğüne sahip depremleri değerlendirdi.

Görür, “X” sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmede, Muğla depreminin Acıpayam Fay Zonu üzerinde gerçekleştiğini kaydetti. Söz konusu fay zonu için uyaran Görür, “Bu zon çok daha büyük deprem üretebilecek kapasitede” ifadelerini kullandı.

Arkadaşlar, bugün Karaçam-Köyceğiz/Muğla’da 4,0 deprem oldu. Bu deprem haritada görüldüğü gibi, KD-GB doğrultuda uzanan Acıpayam Fay Zonu üzerinde. Bu zon çok daha büyük deprem üretebilecek kapasitede. Sevgiyle…
kaynak – birgun.net –

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ