Ne Kadar Haberleri

2015 Model Peugeot 301 İcradan satılık 230 Bin Lira Bedelle Satılığa Çıkarıldı.

2015 Model Peugeot 301 İcradan satılık 230 Bin Lira Bedelle Satılığa Çıkarıldı.
Bu haber 15 Eylül 2022 - 8:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – İcradan satılık araçlar artan fiyatlar ile araştırılan konuların başında olmaya devam ediyor. Bu anlamda farklı bölgelerde bulunan icra daireleri vasıtasıyla satışa çıkan araçlar piyasa değerlerinin altında olması nedeniyle tercih edilmektedir. Bu çerçevede satılığa çıkarılan 2015 Model Peugeot 301 aracın muhammen bedeli 230 bin lira olarak belirlenerek satışa çıkarıldı. Araca ait ilan ilan.gov.tr sitesinde yayınlandı.

İcradan Satılık Araç İhale Tarihleri

Peugeot marka aracı 301 modeli ile ilgili ihale tarihleri 30 Eylül 2022 ile 27 Ekim 2022 tarihlerinde yapılacak. İhale saati ise 10:30 ile 10:35 arasında düzelenmiş. İlk ihale ile satışı gerçekleştirilemeyen araçlar ikinci ihale tarihinde tekrar ihale ediliyor. Böylelikle muhammen bedel üzerinden ihale yöntemi ile satış gerçekleştirilmiş oluyor.

İcradan Peugeot 301 İhale Adresi

İhalenin yapılacağı adres İstanbul Anadolu Adalet Sarayı. B Blok, 4. Katta bulunan 2 Nolu Mezat salonu. Kartal ile İstanbul’da yapılacak olan ihalede satışa konu edilen aracın özellikler şu şekilde,

Aracın özellikleri

Modeli 2015. 34JJP 54 plakalı, Manuel Vites, Beyaz renkli, kasasında ve kaportasında görülen bir hası bulunmuyor, kaput ve sol arka çamurlukta eziklik bulunuyor. Sol ön cam bezle kapatılmış, sol arka stop lambası kırık, muhtelif yerlerinde çizikler söz konusu. Motorda gözle görülür bir eksiklik bulunmadığı, aküsünün bulunmadığına dair bir açıklama söz konusudur.

Not: Fotoğraf görsel amaçlıdır. Aracı görmek isteyenler Maltepe Ateş Otoparkında görebilir. Nekadarhaber.com

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER