Ne Kadar Haberleri

Antalya Kepez Orman Kütüphanesi Dokuma Parkta İlgi Odağı Oldu

Antalya Kepez Orman Kütüphanesi Dokuma Parkta İlgi Odağı Oldu
Bu haber 17 Ağustos 2022 - 7:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com  – Kepez Belediyesi Dokuma Park ile Antalya’ya nefes vermeye devam ediyor. Antalya ve Kepez’lilerin faydalanması için 1500 metrelik alana kurulan açık hava temalı Kepez  Orman Kütüphanesi ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta 1500 metre kare alan üzerine kurduğu açık hava temalı Orman Kütüphanesini Antalyalı çocuklar çok sevdi. Açık hava okuma alanları, doğal ağaçlardan mamul edilen açık hava kitaplıklarının bulunduğu Orman Kütüphanesi, kitapseverlere sessiz ve huzurlu bir ortamda kitap okuma imkanı sunuyor.

Kepez Orman Kütüphanesi

Dokumapark Orman Kütüphanesi, kitapseverlerin akınına uğruyor. Kepez Belediyesi’nin çocukların okuma alışkanlıklarının artırılması için1500 metre kare alan üzerine kurduğu orman kütüphanesi ziyaretçilerine huzurlu ve oksijeni bol bir ortamda kitap okuma imkanı sağlıyor.

Kepez Orman Kütüphanesi

Doğanın kucağında görsel tasarımıyla ilgi odağı haline gelen Dokumapark Orman Kütüphanesini Antalyalı çocuklar çok sevdi. Orman Kütüphanesi, yaz tatilinde açık havada, doğayla iç içe, kuş sesleri arasında kitap okumak isteyen çocukların akınına uğruyor. Sabah saatlerinde kütüphaneye koşan çocuklar, açık havada gün boyu kitap okumanın keyfini yaşarken, bir yanda da birbirleriyle kaynaşma imkanı buluyorlar.

Kepez Orman Kütüphanesi

Orman Kütüphanesini, Antalya’nın Akseki İlçesi’nin geleneksel Osmanlı mimarisini yansıtan ve 300 yıllık geçmişe sahip düğmeli ev, rengarenk ağaç evler ve hobbit evi süslüyor.

Kepez Orman Kütüphanesi

Akseki taşlarıyla vücut bulan 36 metre genişliğinde, 6 metre yüksekliğindeki tarihi yapı Orman Kütüphanesi olarak Antalyalılara hizmet veriyor. Dokumapark’ta 1500 metre kare alana kurulan Orman Kütüphanesi’nde bini aşkın kitap, doğa ve kitapseverleri bekliyor.

Kepez Orman Kütüphanesi

Kepez Orman Kütüphanesi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER