Ne Kadar Haberleri

Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali Ne Zaman? Nerede Yapılacak?

Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali Ne Zaman? Nerede Yapılacak?
Bu haber 01 Eylül 2022 - 0:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye’de yapılacak festivaller listesi bir hayli kalabalık. Sürekli yeni duyurulan festivaller bulunuyor. Bu çerçevede yapılması planlanan Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Kahvaltı Mutluluğunu Balıkesir’de Yaşayacağız

İnsanlara yapılması sonrasında mutluluk verdiğine inanılan kahvaltılar için olmazsa olmazlar bulunuyor. Bu mutluluğu paylaşmak adına uluslararası alanda düzenlenen Balıkesir Kahvaltı Festivali kendisini ön plana çıkarmış durumda. Onlarca çeşit peynir markası ile adeta peynir şehri haline gelen Balıkesir’de yapılacak festivalin tarihi 2 ve 5 Haziran.

Balıkesir Kahvaltıları Konseptleri Belirleniyor

Yapılacak organizasyonda konsept belirleme çalışmaları da devam ediyor. Bir çok kuruluş ve ajansın desteği ile Körfez bölgesinde yetişen zeytinyağı, buradan beslenen inek, keçi vekoyunların sütleriden elde edilen peynirler, bereketli topraklara sahip Balıkesir’in meyvelerinden reçeller bu kahvatı organizasyonlarında sofralarda olacak.

balıkesir kahvaltı festivali

Yapılması planlanan Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak

Organizasyona Destek verenler

Yurt dışından da katılım olması nedeniyle bir marka haline getirilmeye çalışılan Balıkesir Kahvaltı Fest marka olma yolunda da devam ediyor. Bu anlamda başta resmi kurumlar olmak üzere önemli sponsorlara sahip. Balıkesir Valiliği ve Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Balıkesir Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası önemli destekler veriyor.

50 Peynirli Şehir Balıkesir

Kahvaltı Festivaline katkılarını sağlamak adına atılan adımlardan birisi de 50 Peynirli Şehir Balıkesir kitabı oldu. Gurmelerin bir numaralı peynir tercihleri haline gelen Balıkesir peynirleri bu kitapta bir araya getirildi. Kitabı kaleme alanlar Berrin Bal Onur ve Neşe Aksoy Biber. Kitapta Balıkesir’e özgü peynirler anlatılıyor.

Balıkesir için önemli bir tanıtım organizasyonu olan Kahtaltı Fest sayesinde marka şehir olma yolunda önemli adımlar atılıyor. Bunlardan birisi de Haziran ayında düzenlenecek olan Balıkesir Kahvaltı Festivali.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER