Ne Kadar Haberleri

Bitcoin 47 Bin Doları Gördü. Altcoinlere İvme Kazandırdı

Bitcoin 47 Bin Doları Gördü. Altcoinlere İvme Kazandırdı
Bu haber 28 Mart 2022 - 6:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Geçtiğimiz haftayı yüzde 6 oranında bir artışla kapatan Bitcoin’in yükseliş trendi sürüyor. Son olarak 47 bin dolar bandını gören BTC beraberinde de altcoinlere ivme kazandırmaya ve yukarı yönlü olarak hareket etmelerine neden oluyor. Haftaya hızlı başlayan kripto sektörünün devamında çizeceği grafik merak konusu oldu.

  • Bitcoin 46 bin 200 dolar direnç bölgesinin üzerinde çıktı.
  • Ethereum 3 bin 300 doları aştı.
  • XRR 0,85 dolar direncini aşarak hareket etmeye başladı.
  • FIL % 27 oranında artış gösterdi.

Bitcoin haftaya başlanılması ile 45 bin 500 dolar direnci sonrasında 47 bin doları aşmasına rağmen buradan aşağıya doğru inmeye başladı. Yatay olarak 46 bin 900 dolar seviyelerinde hareket eden BTC’nin yukarıya doğru bir ivme kazanması muhtemel.

BTC’nin artışı altcoinlerinde yukarı yönlü hareketine olanak kılıyor. Bu anlamda piyasanın en iyi ikinci para birimi olarak görülen ETH 3 bin 300 dolar seviyesindeki direncini kırmış durumda

XRP 0,85 dolar seviyesinden yukarı doğru hareket etmeye çalışıyor. Muhtemel dolar direnci 0,88. Sonraki aşamalarda XRP’nin 0,90 dolar seviyelerine çıkması beklenebilir.

Cardano (ADA) haftaya 1,15 dolar ile başladı. Bir ara 1,165 dolar seviyesine çıkmasına rağmen yatay hareketi bulunuyor. Bu anlamda 1,20 dolar seviyesini test etmesi beklenebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER