Ne Kadar Haberleri

Ege Üniversitesi 77 Sözleşmeli Personel Alımı – Lise, Ön Lisans ve Lisans

Ege Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecektir. İlanın yayımlanması ile birlikte başlayan başvurular, en geç 7 gün içerisinde yapılmış olması gerekmektedir.

Ege Üniversitesi 77 Sözleşmeli Personel Alımı – Lise, Ön Lisans ve Lisans
Bu haber 09 Mayıs 2023 - 12:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ege Üniversitesi 77 Sözleşmeli Personel Alımı - Lise, Ön Lisans ve Lisans
Ege Üniversitesi 77 Sözleşmeli Personel Alımı – Lise, Ön Lisans ve Lisans

Ege Üniversitesi 77 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Bu kapsamda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecektir. İlanın yayımlanması ile birlikte başlayan başvurular, en geç 7 gün içerisinde yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular “Ege Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti aracılığıyla veya Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) platformu üzerinden gerçekleştirilmelidir.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştirilecek?

  • 25 Büro Personeli,
  • 20 Temizlik Personeli Alımı,
  • 4 Bahçe Bakımı ve Düzenlemesi,
  • 11 Basit Bakım ve Onarım,
  • 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 2 Tekniker

Başvuru yapabilmek için adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen nitelikleri taşıması gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranmaktadır. Ayrıca adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylardan 2022 yılında yapılmış olan KPSS’den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. KPSS puanına göre yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir. Değerlendirmelerde en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecektir. Bu kapsamda herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

Personel alımları farklı kadrolarda gerçekleştirilecektir. Başvuru için aranan şartlar ve kadrolar hakkında detaylı bilgi için resmi gazetenin 8 Mayıs 2023 tarihli duyurusuna başvurabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER