Ne Kadar Haberleri

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

21 Mart 2024 - 18:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Kızılcık Şerbeti Pembe Sibel Taşçıoğlu Diziden Ayrıldı

Kızılcık Şerbeti Pembe Sibel Taşçıoğlu Diziden Ayrıldı | Diziden Ayrılan Oyuncular
ATV ekranlarında büyük ilgiyle izlenen kızılcık şerbeti dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecanlı hikayesiyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.”Kızılcık Şerbeti” dizisi hayranlarından tam not alırken, dizide beklenmedik bir gelişme erken yaşandı. Son aylarda kızılcık şerbeti oyuncuları diziden birer birer ayrılmaya başladı.Bizlerde bugun sizlere önümüzdeki bölümlerde diziden ayrılacak olan ünlüleri listeledik.Bunlar dan en dikkat çekeni ise kızılcık şerbetin pembesi oldu.Videoya geçmeden önce videolarımızı beğenip kanala abone olup bildirimleri açmayı unutmayınız.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandıran oyuncu Sibel Taşçıoğlu hayatı merak konusu oldu. Son bölümden sonra hem hayatı, hemde diziden ayrılcakmı araştırılmaya başlandı.İşte tüm detaylar.Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976’da Bursa’da doğdu. 1995’te Bursa Devlet Tiyatrosunda ”Tılsım” adlı çocuk oyununda oynayan oyuncu, 1997’de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. 2000 – 2003 yılları arasında Tiyatro Fora’da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. 2007’de Kenter Tiyatrosu’nda Anna Karenina oyununda rol aldı. Oyuncu, aynı zamanda animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır. Bir Zamanlar Çukurova ,Muhteşem Yüzyıl Kösem,Kehribar ,
Medcezir gibi bir çok yapımda rol almıştır.Sibel Taşçıoğlu, 2016’da Murat Kolçak Köstendil’le evlenmiştir.Son bölümde Abdullah’ın Pembe’ye “Gel Boşanalım” Demesi ve ardından alevin gelip o eve yerleşmesiyle, Kızılcık Şerbeti Dizisinde Ayrılık Sinyali verdi.Abdullah’ın Pembe’ye yönelik “Gel boşanalım” sözleri, dizide adeta bir deprem etkisi yarattı. Bu beklenmedik teklif, izleyiciler arasında büyük bir tartışma ve merak uyandırdı. Abdullah’ın Pembe ile olan ilişkisinde yaşanan kriz, dizinin seyircilerini hayrete düşürdü. Bu durum, şimdi herkesin nelerin olacağını iyice merak etmesine neden oldu.Çıkan iddalara göre pembeyle apo boşanacak, Bu acıya dayanamayan pembe gözlerden uzak yaşamayı tercih ederek senaryo gereği diziye veda edecek. Bir diğer iddaya göre ise pembenin süekli senaryoyu eleştirmesinden dolayı yönetmen onu diziden çıkardı.Bakalım hangi idda doğru önümüzdeki bölümler de görecez.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ