Ne Kadar Haberleri

Netflix Party Nasıl Yapılır?

Netflix Party Nasıl Yapılır?
Bu haber 25 Eylül 2022 - 0:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fiziki olarak beraber olamasanız da dijital ortamlarda aynı anda dizi ve sinema izleme ortamına Netflix Party denilmektedir. Eş ve dostları ile arkadaşlarıyla beraber bir sinema keyfi yapmak adına Netflix partileri de bu yüzden yapılabilen hususken sorumuz nasıl yapılır oluyor. Nekadarhaber.com olarak sizler için araştırdık.

Google chrome başta olmak üzere yükleyeceğiniz eklentiler dahilin de opera tarayıcısının da izin verdiği arkadaşınızla beraber dizi ve sinema izleme keyfi öncelikli olarak netflix aboneliği olan kişilerce yapılabiliyor. Bu anlamda yükleme yapacağınız eklentiler ve tarayıcıya göre Netflix Party nasıl yapılır sıralayalım.

  • Netflix Party internet sitesi sayfasını açın. (Buradan)
  • Açılan sayfadan eklenti sayfasına gidin (buradan)
  • Google Chrome Ekle menüsü ile yükleyin.

Netflix Party Nasıl Kullanılır?

  • Öncelikli olarak izlemek istediğiniz program, dizi gibi içeriğinizi açın.
  • Açılan Teleparty logosunu seçin.
  • Partiyi başlat menüsüyle devam edin.
  • Açılan sayfada size verilen URL’yi arkadaşınıza gönderin.
  • Sohbet etmek isterseniz sohbet alanı ile de arkadaşınızla sohbet edin.

Verilen URL ile başlayan film esnasında arkadaşlarınızla sohbet etme imkanınız olurken aynı zamanda beraber izleyebilmek için durdurma ve sonradan izlemeye devam etme seçeneklerinizde oluyor.

Telefondan Netflix Party

Telefonlarınızda kullandığınız uygulamalar ile birlikte bu partileri de düzenleyebiliyorsunuz. Önemli olan internetinizin olması ve Netflix üyeliği ile izleme hakkına sahip olmanızdır. Telefona indirmiş olduğunuz uygulama üzerinden de izleme imkanlarınız bulunmaktadır.

Netflix arkadaşla izleme mobil

Kullanıcılar en kolay yöntemle dizilerini ve filmlerini mobil olarak uygulama üzerinden telefonları aracılığıyla izleyebiliyorlar. Android ve İos uygulaması ile telefona indirdiğiniz Netflix uygulaması ile arkadaşla mobil izle seçeneğinizde mevcut.

netflix party

Netflix Party görüntülü mü?

Arkadaşlarınızla beraber tv izleme imkanı veren uygulama aynı anda sohbet imkanı verirken görüntülü olarak görüşme imkanlarını sağlamıyor. Mobil uygulamalar ile kameralar sayesinde bu özellik sonraki dönemlerde de eklenebilir.

Netflix Party indir

Beraber aynı anda TV izleme imkanı veren uygulamayı Android ve İos işlemcili telefonlara indirebilirken aynı zamanda Google Chorome ve farklı eklentiler sayesinde Opera tarayıcısından da izleyebiliyorsunuz. Android indirme adresi buradan gerçekleştirilebilir.

Netflix Party aynı hesaptan olur mu?

Dünyaca ünlü televizyon izleme uygulaması Netflix için ayrı ayrı kullanıcılar söz konusudur. Dört kişilik bir grup halinde alınması uygun fiyatlar eşliğinde oluyor. Fakat parti halinde program izlemek istiyorsanız burada aynı hesap üzerinden yapmanız mümkün değil.

Netflix arkadaşla izleme mobil

Henüz uygulama hakkında tam bilgisi olmayan kişiler internette yaptıkları araştırmalarda Netflix arkadaşla izleme mobil sorgulaması yapıyor. Bu anlamda telefonunuzun işlemcisine göre indireceğiniz uygulama ile size verilen URL üzerinden arkadaşınızla izleme olanaklarına sahip oluyorsunuz.

Netflix Party Chrome

Dizi ve Sinema platformu Netflix’i akıllı uygulamlar ile bilgisayarlarınızdan ve tabletlerinizden de izleyebiliyorsunuz. Google’ın ünlü tarayıcı programı Chrome üzerinden de istediğiniz gibi izleme olanaklarına sahipsiniz. Bilgisayarlarınızda tarayıcı açtıktan sonra url üzerinden aynı anda izlemenin ilk adımını atıyorsunuz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER