Ne Kadar Haberleri

Paribu Para Çekme Nasıl Yapılır?

Paribu Para Çekme Nasıl Yapılır?
Bu haber 23 Ocak 2022 - 21:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kazanç amaçlı olarak insanlar son zamanlarda dijital paralara yöneldi. Bu çerçevede Türkiye’de de yatırım yapanlar aracı kuruluş olarak Paribu’yu tercih etti. Buraya para yatıran kadar çekenlerde çok sayıda. Paribu para çekme süreci nasıl yapılır? Paribu para çekme nasıl olur? Paribudan paramı nasıl çekerim? Çektiğim Para hesaba ne zaman geçer? gibi soruların yanıtlarını sizinle paylaşmak istedik.

Paribu Para Çekme Adım Adım Anlatıyoruz

Paribu dijital para aracı kurumuna üye olmanız halinde burandan bitcoin ve altcoin alım satımları gerçekleştirebiliyorsunuz. Fakat zaman içinde yatırımınızı ve kazançlarınızı da çekmek isteyebilirsiniz. Bu sebeple kullanıcılar paramı nası çekerim sorusu soruyorlar. Bu anlamda paranızı çekebilmeniz için atacağınız adımlar şu şekilde,

  • Paribu uygulamasına giriş yapın.
  • Uygulamanın en altında bulunan Cüzdan menüsünü seçin.
  • Üstte bulanan para birimler içerisinden Türk Lirasını seçin.
  • Sonraki sayfada kırmızı renkli TL Çek menüsünü seçin.
  • Açılan sayfada parayı yatırmak istediğiniz iban numarasını grin.
  • Çekmek istediğiniz tutarı yazın. İsterseniz hepsini isterseniz bir kısmını çekebilirsiniz.
  • İban numarasının doğruluğunu teyit edin.
  • Tüm kontrolleri sağladıktan sonra alttaki Türk Lirası çek menüsünü seçin.
paribu para çekme nasıl yapılır

Paribu para çekme süreci nasıl yapılır? Paribu para çekme nasıl olur? Paribudan paramı nasıl çekerim? Çektiğim Para hesaba ne zaman geçer

Paribu Çektiğim Para Hesabıma Ne Zaman Geçer?

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra paranız Paribu tarafından belirtmiş olduğunuz iban numarasına yapılıyor. Burada yatırma için talep ettiğiniz saatte önemli. Mesai saati sonrası yaptığınız para çekme işlemleri bir sonraki gün mesai saatini bekletiliyor. Bu gibi durumlarda yatırımcılar paranın hesaba hemen geçmesi beklentisi içerisinde oluyor. Ancak her ne kadar FAST olayı bankacılık sektöründe gelişmiş olsa da Paribu’dan para çekebilmeniz için beklemeniz gerekiyor.

Gündem olan Kripto paralar diğer adıyla dijital paralar ile para kazanmak için tüm dünyada olduğundan daha çok Türkiye de yatırımcılar sürekli artış gösteriyor. Burada alınan coinlerin satışları ile kazanç sağlayanlar da Paribu para çekme nasıl yapılır sorusunu soruyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER