Ne Kadar Haberleri

Otomobil Taşıyan Gemi  Mürettebatın Gözü Önünde Battı.

Otomobil Taşıyan Gemi  Mürettebatın Gözü Önünde Battı.
Bu haber 25 Eylül 2022 - 1:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İngiliz Haber Ajansı Reuters Dubai merkezli Nakliye ve Kargo Şirketi Salem Al Makrani’nin filosundaki gemilerden birinin battığını duyurdu. Geminin sulara gömülürken çekilmiş fotoğrafları paylaşıldığı haberde İran’lı yetkililerin müdahale ettiğini de duyurdu.

Batan Gemide 30 Mürettebat Bulunuyordu

Dubai adresli olarak uluslararası nakliye yapan kargo şirketi Salem Al Makrani yaptığı açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle nakliye gemisinin battığı duyurdu. Gemide bulunan 30 mürettebat için ise İranlı yetkililerin müdahale ettiği açıklandı.

Mürettabatı Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

İran’dan yapılan açıklamada mürettebatın 16 sının denizde kurtarıldığı, 11 kişinin denizde sandalda beklediği iki kişin ise halen denizde olduğu belirtildi. Olumsuz hava şartlarına dayanamayan gemi mürettabatın gözü önünde sulara gömüldü. Salem Al Makrani Assuluyeh Liman Müdürlüğü ile iletişim halinde olduğunu mürettebatın havadan kurtarılma çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Kayıp 1 Kişi Halen Aranıyor

Geminin batmasıyla ilgili İran haber ajansı IRNA mürettabatın 29 unun kurtarıldığı bir kişinin ise halen arama kurtarma çalışmalarının yapıldığını açıkladı. Kurtarma çalışmaların olduğu bölgede hava koşullarının olumsuz olduğunu rüzgarın 70 km hıza kadar çıktığını aktardı. Yapılan açıklamada Dubai merkezli kargo şirketine ait gemide otomobil taşındığı belirtildi. Ayrıca ne kadar otomobil olduğu hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER