Ne Kadar Haberleri

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 20:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com –  Ceylanpınar ilçesinde yaşayan vatandaşların para ihtiyacının karşılanmasında Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı öncülük etmektedir. Bu anlamda Ceylanpınar para yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ceylanpınar SYDV internetten Para Yardımı başvurusu gibi hususlar aranmaktadır.

Ceylanpınar Yardım Vakfı İnternetten Yardım Başvurusu

Para yardımları ülkemizde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak Valiliklerde ve Kaymakamlıklarda kurulan Sosyal Yadım Vakıflarınca yapılmaktadır. Bu anlamda yardıma vakıflardan başvuru yaparken aynı zamanda internetten para yardımı başvurusu yapılabilmektedir.

İnternetten başvurularda adres e-devlet olmaktadır. Aynı zamanda başvurunuzu sorgulama yapabileceğiniz adresten iletişim bilgilerinizi girdikten sonra yardım talebinde bulunulmaktadır. Bu aşamadan sonra Kaymakamlık gelirinizde inceleme yapar ve gerekli görmesi halinde kişiye aylık düzenli yada bir defalık yardım yapmaktadır.

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Ceylanpınar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Ceylanpınar Kaymakamlığınca yapacağınız başvuru sonrası farklı kalemlerde yardımlar yapılır. Ceylanpınar Kaymakamlığı nakdi yardım kalemleri şu şekildedir.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Aylık geliri muhtaçlık sınırı altında olan herkes devletten para yardımı alabilmektedir. Asgari ücret ile belirlenen muhtaçlık sınırı her yıl Ocak ayında değişir. Yardıma başvuru da adesiniz Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfası olmaktadır. Buradan gerekli bilgileri girdikten sonra başvurunuzu kaydetmeniz gerekir.

Yapılan başvurunun kabul görmesi halinde size SMS ile bilgi gelmektedir. Aynı zamanda 0 414 471 41 71 numaralı hattan başvurular hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Not: Sayfamız sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yardımlarda muhatabınız Kaymakamlıklar ve SYDV’ler olmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER