Ne Kadar Haberleri

Haliliye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı İnternetten Para Yardımı Başvurusu

Haliliye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı İnternetten Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 21:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com –  Vatandaşların acil para ihtiyacına ve sosyal yardım başvurusuna yanıt veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vakıflar aracılığıyla yardım yapmaktadır. Böylelikle Haliliye ilçesinde ikamet edenler Haliliye Kaymakamlığı internetten para yardımı başvurusu nasıl yapılır? Haliliye SYDV internetten para yardımı şartları ve diğer hususlarda aramalar gerçekleştirmektedirler.

Haliliye Yardım Vakfı İnternetten Para Yardımı Başvurusu

Haliliye ilçesi sınırlarında ikamet eden vatandaşlar internetten yardım başvurusu yapabilmektedir. Bu aşamada başvuru adresi e-devlet olmaktadır. Şifreniz ile giriş yaptıktan sonra sosyal hizmetler başvuru sayfasından size uyan şartlarda yardıma başvurular gerçekleştirilmektedir. Kaymakamlık Vakfı ve Mütevelli Heyetinin başı Kaymakamdır. Bu anlamda başvurular heyete sunulur ve heyet yardımın yapılmasına yada yapılmamasına karar vermektedir.

Haliliye Kaymakamlığı SYDV para yardımı yapılmasında en önemli kriter kişinin yardıma muhtaç olmasıdır. Bu durumda olan kişiler internetten ve vakıf aracılığıyla yardım talebinde bulunmaktadır. Özellikle ilçe sınırları içerisinde ikamet edenler başvuru yapabilir. Bu yardımlar herkesin ADKS sisteminde kayıtlı adres sınırlarındaki kaymakamlıklara yapılmaktadır.

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Haliliye Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Haliliye Kaymakamlığı internetten para yardımı düzenli ve bir defaya mahsus olarak yapılabilmektedir. Haliliye Kaymakamlığı para yardım türleri şu şekilde listelenmektedir.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Haliliye Kaymakamlığı para yardımı başvurusunu elbette her TC vatandaşı yapabilmektedir. Ancak yardımın yapılabilmesi için başvuru sahibinin yaşadığı hanedeki kişi başı aylık gelirin muhtaçlık sınırı altında olması gerekir. Sınır her yıl asgari ücret ile belirlenmektedir. Bu ücretin üçte biri muhtaçlık sınırını hesaplar. Böylelikle güncel sınır tutarı 1833 TL olmaktadır. Bununla birlikte para yardımına başvuru adresi Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfasıdır. Buradan e-devlet şifreniz ile yardıma başvuru yapabiliyorsunuz.

Haliliye SYDV para yardımı başvurunuz hakkında bilgiye 0 414 312 40 47 numaralı telefonda ulaşılabilmektedir.

Not: Sayfamız sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yardımlarda muhatabınız Kaymakamlıklar ve SYDV’ler olmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER