Ne Kadar Haberleri

Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu

Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 20:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com –  Harran Kaymakamlığı Şanlıurfa ilinde ihtiyacı olan vatandaşlarına nakdi yardımlar yapmaktadır. Bu yardımların ana kaynağı ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olmaktadır. Böylelikle Harran Kaymakamlığı internetten para yardımı nasıl yapılır?  Harran Vakıf Yardımı, Harran SYDV para yardım başvurusu gibi hususlar aranmaktadır.

Harran Yardım Vakfı İnternetten Yardım Başvurusu

Harran ilçesi sınırlarında yaşayan vatandaşların para ihtiyaçlarına yardım amaçlı olarak Harran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıfı yardımcı olmaktadır. Burada yapılan yardım başvurusu sonrası Kaymakamlık başvuruyu incelemeye alır  ve gerekli görmesi halinde yardım yapar.

Para Yardımı Başvurusu internetten e-devlet sayfasından yapılmaktadır. Burada kişi şifresi ile giriş yaptıktan sonra yardım sayfasındaki formu eksiksiz olarak doldurur ve kaydet butonu ile ilerler. Böylelikle para yardımına başvuru yapılmış olur.

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Harran Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Harran Kaymakamlığınca yapacağınız başvuru sonrası farklı kalemlerde yardımlar yapılır. Harran Kaymakamlığı para yardım kalemleri şu şekildedir.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Para yardımı almaya hak kazanabilmek için gelirinizin muhtaçlık sınırı altında olması gerekir. Güncel olarak sınır 1833 TL olarak belirlenmiştir. Bu rakam asgari ücrete gelen zam ile artış sağlar. Bununla birlikte para yardımı için başvurabileceğiniz sayfa Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti burası olmaktadır. Başvurunuz ile size SMS bilgilendirmesi gelir.

Harran Kaymakamlığı para yardımı başvurusu ve diğer hususlarda bilgi alabileceğiniz telefon numarası 0 414 441 20 01 olmaktadır.

Not: Sayfamız sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yardımlarda muhatabınız Kaymakamlıklar ve SYDV’ler olmaktadır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER