Ne Kadar Haberleri

Çanakkale’de Gezilecek Yerler

Çanakkale’de Gezilecek Yerler
Bu haber 25 Ağustos 2022 - 19:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Eşsiz tarihi geçmişi, dünden bugüne anlatılan dillere destan kahramanlıkların yaşandığı yerdir Çanakkale. Hem tarihi yapısı hem de doğal güzellikleri içinde barındıran bu güzel şehir, gezilmesi ve mutlaka görülmesi gereken yerlere sahiptir.

Çanakkale’de gezilecek yerler denilince akla ilk orijinalinin kopyası olan Truva Atı gelmektedir. yakın konumu ve kordon boyunca açıklamalı, tarihi önizlemelerin olduğu tabyalara yakınlığı sebebiyle Çanakkale’ye adım atarken turistleri büyük bir tarih karşılamaktadır.

Seramik müzesi, Deniz müzesi, Çimenlik kalesi, Kent müzesi, Sinagog, Korfman kütüphanesi, Hamidiye tabyası ve Çanakkale’de gezilecek yerler sorusuna verilebilecek cevaplardan biriside Aynalı Çarşı’dır.

Tarih kokan sokakları, çevre illerdeki tarihi eserlere ulaşım kolaylığı ile Çanakkale mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir ildir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER