Ne Kadar Haberleri

Akçakale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu

Akçakale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Para Yardımı Başvurusu
Bu haber 27 Ekim 2022 - 20:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak Akçakale Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) vatandaşların nakdi yardımlarına hızlı çözümler sunmaktadır. Akçakale Vakıf Para Yardımı, Akçakale Kaymakamlık Yardımı nasıl alınır? Akçakale SYDV yardımı internetten başvuru nasıl yapılır? Sorularına yanıtlar veriyoruz.

Akçakale Yardım Vakfı İnternetten Yardım Başvurusu

Akçakale Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfına para yardımı başvurusu özellikle internet üzerinden e-devletten giriş sonrası yapılmaktadır. Burada kişi e-devlet şifresini bilmesi gerekir. Şifresini bilmeyen kişiler internet bankacılığı ile e-devlete yönlendirilmektedir.

Akçakale para yardımı başvurusu kişinin ihtiyacına göre yapılan bir yardımları kapsamaktadır. Buradan bir defaya mahsus olarak yapılan yardımlar kadar aylık olarak düzenli yapılan yardımlar bulunmaktadır.

Akçakale Sosyal Yardımlaşma Vakfı Hangi Yardımları Yapıyor

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Kaymakamlık Vakıf Para Yardımı Başvurusu

Akçakale Kaymakamlığınca yapılan nakdi yardım kalemleri şu şekilde sıralanmaktadır.

  • Doğum yardımı
  • Eşi vefat edenlere kadınlara yapılan yardımlar
  • Öksüz yetim yardımı
  • Asker ailelerine yardım
  • Asker çocuklarına yardım
  • Terör yardımı
  • Afet Acil Yardımı
  • Şehit Yakınlarına yapılan yardımlar
  • Vefat Yardımı
  • Gıda Yardımı
  • Sosyal Konut Projesi

Kimler Para yardımı Alabilir?

Yasal olarak yardıma muhtaç durumda olan kişilerin yardım alabilmesinde en önemli husus başvuru sahibinin muhtaçlık sınırı altında gelirinin olmasıdır. Muhtaçlık sınırı asgari ücrete ile göre belirlenin ir tutardır. Bu anlamda hanede SGK kaydı olmayan kişilerin başvurusu kabul görmektedir.

Özellikle vatandaşın ihtiyaç duyduğu anda hızlı çözüm imkanı veren Akçakale Kaymakamlığı yardımlarına fiziken Kaymakamlıktan başvuru yapılabilmektedir. Bununla birlikte e-devletten Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti sayfasından yapılmaktadır.

Ayrıca para yardımı ve diğer hususlarda 0 414 411 20 25 numaralı telefondan ilgi alınabilmektedir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER