Ne Kadar Haberleri

Vahit Kirişçiden Tarımsal Destek Ödemesi Açıklaması. Hangi Destekler Ödenecek?

Vahit Kirişçiden Tarımsal Destek Ödemesi Açıklaması. Hangi Destekler Ödenecek?
Bu haber 25 Mart 2022 - 16:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nekadarhaber.com – Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den çiftçiye ödenecek olan tarımsal destekler ile ilgili açıklama geldi. Kirişçi yaptığı açıklamada 291 Milyon 220 Bin liralık destek dağıtılacağını çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilerin hesabına aktarılacak olan yeni tarımsal destek ödemeleri hakkında bilgi verdi. Kirişçi yaptığı açıklamada çiftçilerin hesabına 291 milyon 220 bin 778 liralık desteği aktarıyoruz dedi.

Bugünden itibaren hesaplara aktarılacak olan tarımsal destek ödemeleri başlıca şunlar;

  • Hububat, Baklagiller ve Dane Mısır Desteği 89 Milyon 90 bin Lira
  • Biyolojik Mücadele Desteği 11 Milyon 722 bin 406 Lira
  • Hayvan Gen Kaynakları Desteği 1 Milyon 921 Bin 955 TL
  • Çay Prim Desteği 188 Milyon 486 bin 279 Lira

Tarımsal Destek Ödemeleri Yattı mı?

Çiftçilerin uzun süredir beklediği hususlardan birisi tarımsal destekler. Küçük tutarlarda da olsa bu tutarlara dahi ihtiyaç duyan tarım üreticileri için son dakika açıklaması yapan Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi 25 Mart tarihiden itibaren çiftçinin hesabına geçeceğini belirtti.

Tarımsal destek ödemeleri ile ilgili bilgilere e-devlet şifreniz ile giriş yaparak e-devletten öğrenebiliyorsunuz. Ödemeler ayrıca TC Kimlik numarasına göre sorgulanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER