Ne Kadar Haberleri

Bir Erkek Bir Kadını Neden Çok Arzular?

Bir Erkek Bir Kadını Neden Çok Arzular?
Bu haber 29 Aralık 2022 - 10:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Özellikle gençler bir erkek bir kadını neden çok arzular sorusuna yanıt aramaktadır. Arayışın altında herkesin farklı amaçları bulunur. Bu anlamda erkekler ve kadınların birbirini arzulamasındaki sebepler değişebilir.

Günümüz toplumunda her anlamda çok fazla uyaranla karşı karşıya kaldığımızda daha fazla mutlu olma ihtimalleri adım başı bizi yokladığında yanı sıra aşk ve ilişkilerde de hızlıca tüketilebilmektedir. Aşağıdaki etkiler de yine aynı şekilde bu durumu tetiklemektedir.

  • Aşk
  • Zihinsel
  • Duygusal
  • Fiziksel

Aşık olmak sevgiliyi her anlamda arzulamak onu her an görmeyi yanı sıra yanında olmayı dokunmayı, daha samimi olmayı keşfetme süreci beyinde deformin ve endorfin maddesini arttırmaktadır. Yaşam beklentiler ile heyecanı bir araya getirmektedir. Heyecan ise süreklidir…

Arzu ve Aşk Arasındaki Bağlantı Nedir?

Aşk sevgili ile ilgili her şeyi bilmekten hoşlanmaktadır. Arzu ise gizemli gizemlilik istemektedir. Arzu isteklerle alakalı olmakla ilgiliyken Aşk ise sahip olma isteği ile alakalıdır. Ancak ilişkilerde çok sık görülen durum ise çiftlerin sevginin konforuna yerleştikçe Arzu’nun ateşinin közleniyor olmasından sıkıntı duymalarıdır. Oysaki ateşin havaya yani nefes almaya gereksinim duyduğu unutulmamalıdır.

Bir Erkek Bir Kadını Neden Çok Arzular?

Bir Erkek Bir Kadını Neden Çok Arzular?

Aşk konforlu sevginin hakimi olduğu bir ilişkiye dönüşmeye başladığında ise arzulardan artık sahip olunduğunu hissettiğinde Aşk zihnini yüceleştirdiği sevgiyle var olan sevgili arasındaki farklar belirlendiğinde ilişkiler sorgulanmaya başlamaktadır. Artık eskisi kadar beni heyecanlandırmıyor sözünü genel olarak ilişkisi eskiye dayanan kişilerden sıklıkla duyarız. Bunun sebebi ise her şeyin monotonlaşmasıdır. İlişkiler de oldukça sık görülen çiftler sevginin konforuna yerleşir ve aşk zihni yüceleştiğinde sevgiliyle var olan sevgi arasındaki farklar belirlenir ve bu durumda da aşk ve ilişkiler sorgulanmaya başlar.

Erkekler Kadın Vücudunda Hangi Bölgeyi Seksi Buluyor?

Ne gözler ne de dudaklar işte erkeklerin vücudunda en çok seksi bulduğu o bölgeler…

Biz her ne kadar önemsemeyip saklasak da erkekler kollarımızı Aslında oldukça seksi bulmaktadır kolun Hem bir o kadar güçlü hem de bir o kadar narin ve yumuşak olması onları çıldırtmaktadır. Erkekler kadın sırtına bayılır. Sırta temas edildiğinde farklı hisseder Çünkü kıvrımlı ve pürüzsüzdür. Kadınlar sırt dekoltelerini açmanın zamanı geldi. Tüm erkekler kadın bacaklarını sever fakat özellikle baldırları yani yanlarından geçerken mini eteğinizi muhteşem ahengi ile baldırlarınız onları deli eder. Erkekler kadın vücudunda bayıldıkları son olarak sırt ve bel bölgesindeki gamzeleri de eklemek mümkündür. Gamzeler erkekleri deli ederken hele ki bikini ile beraber pürüzsüz bir sırtta harika bir görünüm kazanmaktadır. Kadınların farkında olmadığı yalnızca erkeklerin ahenkle bayıldığı yerlerden biri ise köprücük kemikleridir.  Bu bölgeyi sevmelerinin nedeni ise elbise giyildiğinde oldukça çekici bir görüntü oluşturmasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER