Ne Kadar Haberleri

Tahrik Olan Erkek Beden Dili Kendisini Nasıl Belli Eder?

Tahrik Olan Erkek Beden Dili Kendisini Nasıl Belli Eder?
Bu haber 29 Aralık 2022 - 10:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tahrik olan beden kendisini gösterir. Özellikle beklentiler olması halinde tahrik olan erkek beden dili bir anlamda her anıyla kendisini tanımlamaktadır.

Erkekler Kadınların Neresinden Tahrik Olur?

Aşk oyunlarının ilk sayfalarında keşfedilen bölgeler her iki cinste de dudaklar olmak üzere boyun arkası ve yanlarıyla kulaklar erkeklerde aynı zamanda kuyruk sokumu ikinci uyarım alanları ise göğüsler ve aşağıdaki bölgelerdir.

  • Kalçalar
  • Bacak
  • Ayak
  • Aşk oyunlarının daha ileri aşamalarında birincil uyarım bölgelerini sıra gelmektedir. Bunlar ise aşağıdaki gibidir.
  • Erkekte penis
  • Kadın değilse toplu olarak vulva denen dış cinsel organlar bölgesidir.

Erkekler ve Kadınlar Nereden Tahrik Olur?

Tahrik Olan Erkek Beden Dili

Tahrik Olan Erkek Beden Dili

Genel olarak beraber görüldükleri halde ve ilk bakışta birbirlerinin çağrıştırmalarına rağmen uyarılma yanı sıra erkekteki sertleşme ile kadındaki ıslanma olgularından apayrı bir şey olmaktadır. Uyarılma ise duygularla bağlantılı olarak erkek ve kadın vücutlarının yaşam ile cinsel temas için birleşebilir duruma gelmesi sürecidir. Bu süreç içerisinde vücutta farklı değişimler de ortaya çıkabilmektedir. İşte penisin sertleşmesi ve döl yolunun ıslanması bu durumda en belirgin olanlardır. Fakat bu durumu Aslında farklılıklarla söz konusu sürecin ancak sonucu olmaktadır. Cinsel ilişkiyi çizgi ya da resim olarak görmekle erkeklerin %77’si cinsel uyarım duydukları halde kadınların %32’si coşkulanmaktadır. Başka insanları cinsel eylem içerisinde seyretmiş olan erkeklerin çoğu coşkulandıklarını belirtirken kadınlardan rahatsız olmayanlar dahi kayıtsız kaldıklarını belirtmektedir.

Hangi Bölgeler Önce Uyarılmaktadır?

Fiziksel temasa dayanan coşkulanma açısından da kadın ve erkek arasında belirli farklar yer almaktadır. Cinsel uyarı mı esnasında vücudun bazı noktaları diğerlerine oranla çok daha fazla duyarlı olurken bunlara uyarım bölgeleri de ismi verilmektedir. Bunların dokunulması ya da öpülmesi belli koşullarda eşleri orgazmı sürüklerken yanı sıra bu kadar olmasa dahi uyarım bölgeleri ile temasın cinsel tepkilerde bir yükselişe yol açtığı kesin olmaktadır. Aşk oyunlarının ilk dönemlerinde ilk keşfedilen bölgeler her iki cinste de dudaklar ve boyun arkası olmak üzere yan kulaklar erkeklerde ise kuyruk sokumu olmaktadır. Pratik içerisinde taraflar çeşitli bölgelerin yumuşak mı yoksa sert mi okşanmasının yanı sıra öpülmesi mi yoksa inceltilmesi mi daha fazla hoşa gittiği anlamaya çalışılmalıdır. Cinsel birleşmenin ön oyunlarında her iki eş için de ilk hedef ikinci duyarım bölgelerinin uyarılmasıdır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER